Od niedawna obserwuje ten rower -> http://allegro.pl/felt-d8-5-dh-downhill ... tabsAnchor i nie wiem co z nim jest nie tak..... Czemu nikt go nie licytuje?? Tego Felta to się chyba nawet na części opłaca wziąć

Też miałem taki zamiarLas3k_91 Ldz pisze:to sobie tanio rower po bułki kupie
I tak by sobie spokojnie miesiąc na allegro wisiał? Eee tam. Nie ma przymusu znać się na sprzęcie... zwłaszcza jak się jest bogaty, wchodzi do sklepu i kupuje dla kaprysu rower tak, jak Ty byś sobie rower w Tesco kupował.EZrider pisze:Bo może być kradziony, potem pojedziesz nim gdzieś w pysk dostaniesz, zabiorą Ci go i jeszcze wyrok na Ciebie pójdzie. Fajno?
No i teraz mi przypomniałeś pewną sytuację która miała miejsce 2-3 lata temu u mnie w okolicznym parku.Las3k_91 Ldz pisze:No nie zawsze, może się też charakteryzować wożeniem dupy od czasu do czasu po ścieżkach rowerowych i brakiem jakiejkolwiek wiedzy technicznej. A rower kupił, bo ładny był w sklepie. Duży, a duży może więce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość