Witam
mam pytanko który z amorów będzie lepszy
Rock Shox Pike SL U-Turn 95-140 mm (05)
czy
Marzocchi Z1 FR 3 QR 20
rama Dm fr 3.0 zasotoswanie lekkie fr troche dh i dirt
jezeli było to sorki ale pomózcie
Cieżko, w pike dobre to że dużo regulacji, skoku, tłumienia i wogóle ale Z1FR3 jest super, dobra praca i bez regulacji chodzi cudnie. Ja bym wzioł pike bo ma regulacje i chodzi naprawde fajnie.
Qrwa, ludzie...
Z 5 dni temu założyłem topic, jak chodzi ten amor i nikt nie odpowiedział.
Bo kolegi chodzi tak jak pisałem (czyli nie chodzi)
W porównaniu do mojego Triple'a wypada jak RST do ósemek...
spuścił, nie pomogło, spuścił troche oleju, pomogło.
Co do tłumienia wymienił olej na b.gęsty i dalej to samo...
W piątek wysłał do reklamacji.
Jutro mu pewnie odeślą i zobaczymy...
adamos pisze:Jasne ze bierz z1fr3 i przerob na 150 fajnie chodzi i jest marzochem:D:D:D:D:D
Ej ja was nie rozumiem i co z tego ze jest marcokiem? Marcoki robia coraz wieksze gowno jezdza na tym wszyscy i wogole sa brzydkie. Ja bym napewno wziol pike. Chocby dlatego ze mam RS, a Serwis jest tanszy ;] Noi ma kupe fajnych regulacji.
adamos pisze:Jasne ze bierz z1fr3 i przerob na 150 fajnie chodzi i jest marzochem:D:D:D:D:D
...a Serwis jest tanszy ;] .
Heh...przeserwisuj sobie Boxxera...wymiana oleju wszedzia łatwa,coś sie zrąbie..kupe kasy jesteś w plecy TAKA PRAWDA ;)
NA marcochu jezdzisz cały sezon..nic sie nie dzieje.To jest amor:)
Kto mnie poprze no kto?:>
Heh...przeserwisuj sobie Boxxera...wymiana oleju wszedzie łatwa,coś sie zrąbie..kupe kasy jesteś w plecy TAKA PRAWDA ;)
NA marcochu jezdzisz cały sezon..nic sie nie dzieje.To jest amor:)
Kto mnie poprze no kto?:>
Friki MUD ja cie popre:D a co do z1fr3 to ma kumpel od wczoraj, ja czekam na paczke i powinno dziś być u mych stóp:Da marzoka z1 znam naprawdę dobry amoerk, a coś takeigo co opisuje Lord adi to jest wyjątek.. ojej to i kup z1fr3 przecież z1 to legeda!! chodzi pięknie!:D