Zamienniki uszczelek do marzocchi 66
-
- Kontakt:
Zamienniki uszczelek do marzocchi 66
Siema mam pytanie czy ktoś z was pamieta moze jaki dokłądnie miały wymiar zamienniki uszczelek do marzocchi 66 z 2006-2007 roku bo chciałem zmienić ale nie jestem w stanie teraz wyciągnąć u siebie z amorka a zamówił bym sobie przez internet
Re: Zamienniki uszczelek do marzocchi 66
Pasują nawet 35x47x7, sam mam taką w jednej ladze, za 4zł, a w drugiej od M-line - lecz jedną musiałem zmienić bo ciekła.
-
- Kontakt:
Re: Zamienniki uszczelek do marzocchi 66
jeszcze takie pytanie , bo zakupiłem te zimmeringi ale są tylko tak zawane 1 wargowe czyli 1 warga wieksza z pod spodu spręzynka pod nią i druga mniejsza bez spreżynki . Która strona ma być na dole ??
-
- Kontakt:
patrz na foto : http://sklep.motocykle.pl/image_func.ph ... xwidth=220
uszczelka po lewej ma taką niewielką warge na wierzchu uszczelka po lewej ma wiekszą warge która jest ściskana spreżynką . I pytanie mam takie czy tą stroną która jest pokazana na uszczelce po prawej stronie mam wkładać simmering w dół lag czy na zewnatrz w strone uszczelek kurzowych
uszczelka po lewej ma taką niewielką warge na wierzchu uszczelka po lewej ma wiekszą warge która jest ściskana spreżynką . I pytanie mam takie czy tą stroną która jest pokazana na uszczelce po prawej stronie mam wkładać simmering w dół lag czy na zewnatrz w strone uszczelek kurzowych
Olejówki tak. Nie pamiętam rozmiaru. 38x52x10 chyba. Ja mam x7 wysokość i podkładkę. Działa tak samo dobrze.
Jako że kurzowa nie ma kołnierza to można zamiast niej wsadzić olejówkę do góry nogami. Co prawda tam jest wymiar o 1-2 dziesiąte mm większy ale raczej powinien się taki zabieg udać. Może na patencie jakimś... Na przykład wyrzeźbić w uszczelce rowek i wsadzić tam oring 1,5mm czy coś.
Dla oszczędności kasy - wszystko xD
Jako że kurzowa nie ma kołnierza to można zamiast niej wsadzić olejówkę do góry nogami. Co prawda tam jest wymiar o 1-2 dziesiąte mm większy ale raczej powinien się taki zabieg udać. Może na patencie jakimś... Na przykład wyrzeźbić w uszczelce rowek i wsadzić tam oring 1,5mm czy coś.
Dla oszczędności kasy - wszystko xD