Amorek do 500zł do Dirt Jumpu...
Amorek do 500zł do Dirt Jumpu...
I znów was nawiedzam :D
Teraz pytanko jaki amorek do dirt jumpu za/do 500-550zł ??
Jaki 2 półkowy chyba, co nie? Ale szukalem po skelpach na necie i kicha nic nie ma do takiej kwoty z 2 półkami ;/....pomóżcie spece...
Teraz pytanko jaki amorek do dirt jumpu za/do 500-550zł ??
Jaki 2 półkowy chyba, co nie? Ale szukalem po skelpach na necie i kicha nic nie ma do takiej kwoty z 2 półkami ;/....pomóżcie spece...
-
- Kontakt:
Ej moze się nie znam ale jak amor ma być do dirtu to chyba dwie półki wykluczone !! Np chciałbyś zrobić x-upa i co i dupa !! Według mnie to mozesz kupić tego suntora xc-pro ns 1300 mm skoku (zaraz mnie tu zbesztaja) ale ten na 2004 jest niczego sobie. Nie jest to amor do prawdziwego dirtu ale bardziej się nadaje niż hl'ka
http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... lce&o=3669 czyli cos takiego ? a da sie jakos "usunać" te kołki do fał-brejków ? bo to kijowo wyglada . a pozatym są inne kolory tego ??
http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... lce&o=4220 albo to ? połamie sie czy nie od skokoów na jakies 10m? (głupie pytanie)
-
- Kontakt:
wszyscy jada po tym amorQ........ale ja go mam .....i daje rade ....dropy z 1,5 - 2 m. ......dirt itp.....fuLL wypas ....tylko trzeba zrobic maly remont ...:
1.wymienic olej na zadszy
2. i albo wyjac jedna sprezyne albo wymienic na bardziej miekka ( ja wyjąlem i łyka wszystko co napotka na drodze :D )
.......eXtreme.......
1.wymienic olej na zadszy
2. i albo wyjac jedna sprezyne albo wymienic na bardziej miekka ( ja wyjąlem i łyka wszystko co napotka na drodze :D )
.......eXtreme.......
-
- Kontakt:
Do 500zł to chyab anjepszy bedzie sztywny widelec....
zreszta do dirtu sztywniak wogule jest zjaebisty...
masz forki od treka albo od kony,wszystkim znane i obydwa bardzo dobre (od treka lepszy troche) to sa konstrukcjie bmx,owe
Pozatym swieteni sprawdza ci sie w streecie....
wogule to moze jak masz mało kasy na rower....(a po sumie o jakiej muwisz czyli 500zł na amora) wnioskuejze masz mało tej kasy. To NAJLEPEIJ WKUPIC ROWER BMX.
bo ten amor za 500żł to do ***** sie nadaje,,,,ciagle sie to rozpierdla
w sunturach przewazenie najpierw sie odkleja golenie od korony albo odłamia jak dobrze zajebiesz ale pewnei sie najpierw odkleja i zaczna trzelaać.
tańsze manitou/to samo
bomber za 500 to pewni ponad 2 sezony.. to odłamia sie na 100 lachy....
rock szkoc mozę...judy c.....chyab nie ejst zły i dosc ciezki to moze być mocny
ale wierz mi amory za 500zł to lipa sam przez ostatnie 1.5 roku na takich jedziałem i mialem chyba ich z 6 albo 5
wiec nie polecam
POZATYM ZMIEJSZ SKOK DO DIRTU
po pierwdsze jebiej sie bedzie skakac...
po drugie bedziemocniejszy.....tylko ze musisz tak przeroobić amora zeby nie tylko miła miejszy skok ale i zeby go "obnizyć" i zeby mnij slizgow z golenie wystawąło a wiecej było w samej golenie...to anprawde dobra sprawa....przy okazji bedzie sztywnijeszy....
a jak juz jesttm przy sztywnosci to koniecznie zaopatrz sie w oś na śruby do tego amora...to dod mu tez troche sztywnosci...pozatym zacisk sie cay czas rozp[ierdla jak zaczynasz robic szopki....
kup se ziom bmx i bedziesz miał spokuj porprostu spokuj....
zreszta do dirtu sztywniak wogule jest zjaebisty...
masz forki od treka albo od kony,wszystkim znane i obydwa bardzo dobre (od treka lepszy troche) to sa konstrukcjie bmx,owe
Pozatym swieteni sprawdza ci sie w streecie....
wogule to moze jak masz mało kasy na rower....(a po sumie o jakiej muwisz czyli 500zł na amora) wnioskuejze masz mało tej kasy. To NAJLEPEIJ WKUPIC ROWER BMX.
bo ten amor za 500żł to do ***** sie nadaje,,,,ciagle sie to rozpierdla
w sunturach przewazenie najpierw sie odkleja golenie od korony albo odłamia jak dobrze zajebiesz ale pewnei sie najpierw odkleja i zaczna trzelaać.
tańsze manitou/to samo
bomber za 500 to pewni ponad 2 sezony.. to odłamia sie na 100 lachy....
rock szkoc mozę...judy c.....chyab nie ejst zły i dosc ciezki to moze być mocny
ale wierz mi amory za 500zł to lipa sam przez ostatnie 1.5 roku na takich jedziałem i mialem chyba ich z 6 albo 5
wiec nie polecam
POZATYM ZMIEJSZ SKOK DO DIRTU
po pierwdsze jebiej sie bedzie skakac...
po drugie bedziemocniejszy.....tylko ze musisz tak przeroobić amora zeby nie tylko miła miejszy skok ale i zeby go "obnizyć" i zeby mnij slizgow z golenie wystawąło a wiecej było w samej golenie...to anprawde dobra sprawa....przy okazji bedzie sztywnijeszy....
a jak juz jesttm przy sztywnosci to koniecznie zaopatrz sie w oś na śruby do tego amora...to dod mu tez troche sztywnosci...pozatym zacisk sie cay czas rozp[ierdla jak zaczynasz robic szopki....
kup se ziom bmx i bedziesz miał spokuj porprostu spokuj....
-
- Kontakt:
wiesz ja jak sie dogadam z moja mama co do kony stinky to moze bede mojego ixa sprzedawal jest prawie nowy ma dwa tygodnie kosztowal 1499 zl a ja go za 1200 sprzedac moge i co do tewgo to ten rower jest git mam wszystkie papiery a chce sobie kupic stinkacza bo zawsze chcialem fulla
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/