Czy ten MTB daje rade?

McBlack250
Kontakt:

Czy ten MTB daje rade?

Post autor: McBlack250 »

Siemka wszystkim :D
Jest to mój pierwszy temat, więc z góry sorki za ewentualne błędy :)
A więc tak, razem z kumplem zaczęliśmy "freeride"-na zwykłych górskich rowerach, które już się prawie rozleciały, więc rozglądam się za nowym sprzętem. Chcę połączyć dirt (małe hopki) z freeridem, bo w trasę przejazdu muszę wliczyć też podjazdy itd... Szukałem czegoś na różnych sklepach internetowych, jak narazie znalazłem to : http://allegro.pl/rower-mtb-dirt-street ... 73452.html
Co o tym rowerku sądzicie, jeśli założę przedni hamulec, kupię osłonę przerzutki i napinacz łańcucha będzie się on nadawał do użytku?
Możecie też podawać swoje propozycje, jednak muszę dodać, że mój budżet jest ograniczony do 1000zł :cry:
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi,porady i propozycje :lol:
GrubyDH
Kontakt:

Post autor: GrubyDH »

Nie pakuj się w to :D Wieczorem Ci na PW coś powysyłam ew. znajomego się zapytam bo ma FR z w dobrym stanie za ok. 900zł do sprzedania (napisz Ci co w nim jest i zdj wyśle)
McBlack250
Kontakt:

Post autor: McBlack250 »

spoko :mrgreen:
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

A jeśli kolega "GrubyDH" wyśle ci tę zdjęci i ci dalej nie będzie pasowało to napisz w dziale giełda. Jeśli nie wiesz jak sie do tego zabrać to ci mogę napisać taką jak by regułkę :D
ODPOWIEDZ