Serwis Avid CODE R
Serwis Avid CODE R
Witam
szukam namiarow gdzie moglbym wyslac hamulce na serwis bo mam problem z klamka
code r 2011
chwile szukalem na forum znalazlem 1 temat ale bez podanych danych bo wiadomo nie mozna.
szukam namiarow gdzie moglbym wyslac hamulce na serwis bo mam problem z klamka
code r 2011
chwile szukalem na forum znalazlem 1 temat ale bez podanych danych bo wiadomo nie mozna.
Może byś napisał skąd jesteś to będzie nam łatwiej, bo bez sensu wysyłać hebel w Polskę jak serwis możesz mieć kilka km od siebie
Moja Ciapurka: http://www.pinkbike.com/photo/9296923/
-
- Kontakt:
A co z nimi jest?
Jeśli trzeba tylko przelać i odpowietrzyć to ci mogę zrobić.
Jak się pocą na tłoczkach to też do ogarnięcia,zestaw uszczelek 60 zł
Jeśli na klamce puszcza to zestaw odbudowania klamki niestety 160 zł
P-ń
A co do kłopotu z klamką to jest to znany kłopot,uszczelki się rozsypały i będzie mały wydatek niestety,ale do ogarnięcia, te pierwsze z 2011 tak miały a i tak masz szczęście że klamka dopiero teraz się rozsypała a nie po 2 miesiącach używania.
W zestawie odbudowy klamki rozpadające się części są w zdecydowanie lepszej jakości.
Gdyby co PM
Jeśli trzeba tylko przelać i odpowietrzyć to ci mogę zrobić.
Jak się pocą na tłoczkach to też do ogarnięcia,zestaw uszczelek 60 zł
Jeśli na klamce puszcza to zestaw odbudowania klamki niestety 160 zł
P-ń
A co do kłopotu z klamką to jest to znany kłopot,uszczelki się rozsypały i będzie mały wydatek niestety,ale do ogarnięcia, te pierwsze z 2011 tak miały a i tak masz szczęście że klamka dopiero teraz się rozsypała a nie po 2 miesiącach używania.
W zestawie odbudowy klamki rozpadające się części są w zdecydowanie lepszej jakości.
Gdyby co PM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: