Biedny Altus :(
Biedny Altus :(
Mam pytanie do zawodowcow... Dopiero zaczynam i nie wiem co zrobic zeby przerzutka nie trzaskala sie tak bardzo jak skacze z murka tak nie wiem z 30cm na chodnik... Slychac takie brzdękniecie jakby ktos wrzucil monete do klopa.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
no nie wiem... moze poprostu jestes lama i nie wiesz co to napinacz?? a z takiej wysokosci skakac na chodnik... :/ przeciez mozesz scentrowac kolo!! jestes conajmniej nie odpowiedzialny! moze chodnikiem isc staruszka z wnoczka i mozesz na nie wpasc powoduja znaczne obrazenia typu otwarte zlamanie kosci udowej, lub rozerwanie jelita! skakac trzeba w lesie z kozeni! to jest hard core... nic tylko wiatr we wlosach, 17 km/h i 40 cm lot... to jest to co lubia tygrysy...
Montar para vivir, vivir para montar...!
Czesc Pedro. Masz szczęście, że zauważyłem Twój temat bo jestem zawodowcem. I teraz Ci pomogę. Jak już wspomniałem jestem zawodowcem. I nie z takimi problemami sobie rady dawałem. Twój przypadek akurat jest bardzo prosty do zdiagnozowania. Ostatnio np kolega przebil koło a ja mu załatałem dziurę w dętce. Myślę, że to już Cie uspokoi i wiesz, że masz do czynienia z profesjonalistą z krwi i kości. A więc wracając do Twojego problemu. Musisz zakupić fulguryt, następnie przepchać go przez burgulator (nie zapomnij go nasmarować) i zawiesić na przyczłapce. Wiem, że to działa. W naszym mieście dużo chłopców jeżdzi z tym patentem i uwierz mi, nikomu nie stuka ta przerzutka. A co niektórzy próbują nawet skakać na schodach!!!! Jest to przemyślane z zapasem. Gdy kiedykolwiek pokusisz się o dropy z 50 cm, nadal będzie to działało. Nie dziękuj. Cieszę się, że mogłem Ci pomóc.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=326241
Banda osłów. Jak jestesciw szyscy tacy masta blasta, co czemu piszecie, zamiast jezdzic..? Zachowujecie sie, jakbysie sie urodzili z rowerem przy dupie i wiedzieli wszystko od malego..A moze macie małego i stad ta chec wyzycia sie? Pewnie znany czlowiek mial racje - dobra strona kazdego forum to to, ze pokazuje, jak wielu jest *******...
podpis?
-
- Kontakt:
Olo dlaczego piszesz ze u was tak jezdza?? Przecie to samo city. Moze masz na mysli to zjebane osiedle familoków na ktorym mieszkasz?? Jak to sie zwie ta dzielnica Roglawy?? Chyba tak. Tam psy dupa szczekaja i wogole nawet warzywniaka nie macie. Glupi jestescie.
A tak wogole gdzie moge dostac bulgulator?? W chemicznym na grawszafcie?? Tam maja rozne specyfiki...
A tak wogole gdzie moge dostac bulgulator?? W chemicznym na grawszafcie?? Tam maja rozne specyfiki...
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Pedro jak mogles znales fulguryt apteczce? moj dziadek z tego co pamietam czyscil tym kominy a nie trzymal w apteczce... :/ nie wiem. Czasy inne i ludzie tez... a co do przerzutki to moze przyklej sobie detke poxipolem do ramy! przynajmniej nie obrysujesz lakieru. i pamitej zeby skakac w kasku!
Montar para vivir, vivir para montar...!
Też rane osłonke na rame i regulacje... A co do wcześniejszych wpisów. Kurwa jak Wam się nudzi to idzcie na jakiegoś czata dla dupojebców. Zapomniałem... Wy od razu byliście PR0 i wszystko wiedzieliście... Chłopak sie normalnie pyta a Wy co... Brak słów... Forum schodzi na psy...
Pozdro
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
-
- Kontakt:
Pedro... ja to bym sobie na twoim miejsu, jakbyś nie miał co z pieniędzmi robić:) szedł po prostu do jakiegoś serwisu albo zaufanego qmpla co ci zrobi za darmo ( ale wtedy nie masz gwarancji że coś nie odpadnie :) . . . a tak wogóle to jakby ci znowu trzaskało po serwisowaniu, to niech ci napinacz założą[który u nich uprzednio kupisz:] ( zrobią to za darmo w serwisie w którym by ci tą przerzutke regulowali :)
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't