[Toruń] 4x Night (2004) - fotki etc.

quake
moderator
Kontakt:

[Toruń] 4x Night (2004) - fotki etc.

Post autor: quake »

Hej,

Tak mnie wzielo na wspomnienia, poniewaz byly to pierwsze zawody w jakich startowalem, zaczalem szukac zdjec i filmow z tego wydarzenia. Oczywiscie niewiele znalazlem, a relacji w internecie bylo kiedys sporo.
Samych moich zdjec z tych zawodow bylo kilka(nascie), porozrzucanych po roznych stronach, a teraz nie znalazlem zadnego ;-).

Szukajke na forum mamy jaka mamy, google tez niewiele pokazuje, ale moze starsi uzytkownicy maja cos zapisanego na dysku? :-)
Bylbym wdzieczny za udostepnienie zbiorow.

Pozdroł!
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

W domu na kompie mam chyba z 200 zdjęć. Na paru Ty jesteś. Jak wrócę z pracy to wrzucę je na jakiś serwer. BTW to byly też moje pierwsze zawody ;-)
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Odezwij się do tego pana: http://www.pinkbike.com/u/wujekeman/ . To nasz teamowy archiwista, może coś mieć. Poza tym na jego PB jest film z tej imprezy.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Cesiu pisze:W domu na kompie mam chyba z 200 zdjęć. Na paru Ty jesteś. Jak wrócę z pracy to wrzucę je na jakiś serwer. BTW to byly też moje pierwsze zawody ;-)
Ooo, dzieki!
Myslalem, ze masz tyle, co na Pb ;-).

Starzejemy sie...
muras pisze:Odezwij się do tego pana: http://www.pinkbike.com/u/wujekeman/ . To nasz teamowy archiwista, może coś mieć. Poza tym na jego PB jest film z tej imprezy.
Dzieki!
Film widzialem, napisze dzis i zapytam o wiecej zdjec :-).
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

quake podaj mi na PW swojego maila to prześlę Ci fotki na których jesteś.
syedshah20
Kontakt:

Re: Toruń 4x Night (2004) - fotki etc.

Post autor: syedshah20 »

W Dolinie Chochołowskiej rowerem legalnie można się przemieszczać jedynie utwardzoną drogą od wlotu przy Siwej Polanie (punkt poporu opłat ;) )do Schroniska im. Jana Pawła II na Polanie Chochołowskiej, poza tą drogą spotkanie z Strażnikami Parku może skończyć się mandatem.
Kwiat126p
Kontakt:

Post autor: Kwiat126p »

kurde..nasz tor w 2004 wydaje się jakby bardziej pochylony niż jest teraz prawie płaski :)
ODPOWIEDZ