Zoom WTF?
Zoom WTF?
Co to jest za amor ?? http://tablica.pl/oferta/amortyzator-pr ... 5ca05;r:;s: Oczywiście nie chce kupować, tylko mnie to zainteresowało.
-
- Kontakt:
Re: Zoom WTF?
z tego co wiem to jest nowsza ulepszona wersja zooma gordo 650
tłumienie podobno jakieś tam ma nie powalające ale jest dość wytrzymały
tego się dowiedziałem z opinii na zagranicznych forach
500zł za nowy amorek to chyba nie dużo
chodź mogłem mieć taki za 300
tłumienie podobno jakieś tam ma nie powalające ale jest dość wytrzymały
tego się dowiedziałem z opinii na zagranicznych forach
500zł za nowy amorek to chyba nie dużo
chodź mogłem mieć taki za 300
-
- Kontakt:
http://www.hlcorp.com.cn/en/upload/20116159048344.jpg
3,51kg
4,6kg waży model 1100DH AMS (upsidedown)
3,51kg
4,6kg waży model 1100DH AMS (upsidedown)
-
- Kontakt:
Re: Zoom WTF?
fanem nie jestem 
po prostu miałem kupić takiego z650 za 300zł i grzebałem trochę o nim bo przyciągnął mnie do siebie ceną i wyglądem, jednak odpuściłem go sobie bo kupiłem nie wiele drożej marcoka
ale gdybym miał wtedy trochę wiecej kasy to bym go pewnie kupił dla samego sprawdzenia :p ( naklejki foxa/bosa i jazda
)
z tego co się doczytałem to pracuje ,,w miarę dobrze" ale nikt go nie porównywał do czegoś więc nie wiem.
podobno są 3 lub 4 wersje tego ,,złóóma"
kiedyś znalazłem takie foto niestety za wiele mi ono nie mówi

po prostu miałem kupić takiego z650 za 300zł i grzebałem trochę o nim bo przyciągnął mnie do siebie ceną i wyglądem, jednak odpuściłem go sobie bo kupiłem nie wiele drożej marcoka
ale gdybym miał wtedy trochę wiecej kasy to bym go pewnie kupił dla samego sprawdzenia :p ( naklejki foxa/bosa i jazda

z tego co się doczytałem to pracuje ,,w miarę dobrze" ale nikt go nie porównywał do czegoś więc nie wiem.
podobno są 3 lub 4 wersje tego ,,złóóma"
kiedyś znalazłem takie foto niestety za wiele mi ono nie mówi
-
- Kontakt:
No to chyba jestem jedyny, który miał okazje to ustrojstwo pobujać, ale nie ukrywam było to na pewno 4-5 wiosen temu.
Znajomy miał to bodajże w Giant AC i z tego co pamiętam tłumienie to miało oraz jako tako pracowalo.
Zaraz pewnie padną pytania co lepsze Duro DC czy ten Zoom, wyprzedzając pytania, ma on lepszą kulturę pracy i nie wybija jak Sułkowskiego na pucharówce w Wiśle
Od jurków pracuje gorzej a porównania do starych boxxów niestety nie mam.
Znajomy miał to bodajże w Giant AC i z tego co pamiętam tłumienie to miało oraz jako tako pracowalo.
Zaraz pewnie padną pytania co lepsze Duro DC czy ten Zoom, wyprzedzając pytania, ma on lepszą kulturę pracy i nie wybija jak Sułkowskiego na pucharówce w Wiśle

Od jurków pracuje gorzej a porównania do starych boxxów niestety nie mam.