point i jego tylni trojkat
point i jego tylni trojkat
A wiec tak : czy robil to ktos i czy jest to bezpieczne itp, zeby w poincie przerabiac tylni trojkat na krotszy?? tak o jakies pare mm? bo mam w sumie troszke za ciezkie przelozenie, a bym je zmienil na jedno wyzej (nie 5 a 4 zembatka na tyle). no i jest problem, bo jak mam obecny lancuch to jest "troszke" za malo (wskakuje, ale jest za mocno naciagnieta) a jak dopne jedno ogniwo to znow za bardzo z hakow wychodzi. i jest lipa
inna sprawa ze skrocic tylni trojkat to mi tylko na reke, pojezdzilem na ramach z krotkim tylem i mi sie podoba ;) zyskalbym 1 cm wiec spoko (obecny naciag kola w hakach napinaczami i do tego pare mm ktore sie "wyszlifuje" (wyfrezuje? nie znam sie na nazewnictwie)
a moze by tak nadszlifowac haki? tylko jak to sie bedzie imalo to wytrzymalosci hakow? moze ktos mi powie kto robil cos takiego :) ? czy jak juz to robic to samemu pilnikiem czy zlescic komus?? macie pomysly JAK. a jesli nie to konkretnie dlaczego?
poza tym napiszcie ludzie, czy byscie kupili uzywke ramy z tak zeszlifowanymi hakami, a jesli tak to ile mniej bym OD WAS za nia wzial (trzeba myslec przyszlosciowo kiedys ja bede sprzedawal albo nawet caly rower...)
inna sprawa ze skrocic tylni trojkat to mi tylko na reke, pojezdzilem na ramach z krotkim tylem i mi sie podoba ;) zyskalbym 1 cm wiec spoko (obecny naciag kola w hakach napinaczami i do tego pare mm ktore sie "wyszlifuje" (wyfrezuje? nie znam sie na nazewnictwie)
a moze by tak nadszlifowac haki? tylko jak to sie bedzie imalo to wytrzymalosci hakow? moze ktos mi powie kto robil cos takiego :) ? czy jak juz to robic to samemu pilnikiem czy zlescic komus?? macie pomysly JAK. a jesli nie to konkretnie dlaczego?
poza tym napiszcie ludzie, czy byscie kupili uzywke ramy z tak zeszlifowanymi hakami, a jesli tak to ile mniej bym OD WAS za nia wzial (trzeba myslec przyszlosciowo kiedys ja bede sprzedawal albo nawet caly rower...)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
aa zapomnialem. jak to bedzie z miejscem na opone? narazie mam kende knarly 2,1 ale we wtorek (jak drogi kolega rufus mi ja przywiezie) bede mial tioge factory 2,5 :] narazie nie chce mi sie schodzic i mierzyc, poteoretyzuje troche. moze ktos wie to sie podzieli ;)
www.bikeaction.pl
stary wstrzymaj sie. za dużo myslisz :P poczekaj na kase i qp se tego street legala chciarz patrząc na ten topic: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=7046 troche zwątpiłem.
topic up.
topic up.
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
-
- Kontakt:
ja Ci powiem tnij. o 7,5mm w gląb wyliczyłam to dzięki całkom, rózniczkom wzorom na wytrzymałosć statyczną i dynamiczną, zmęczenie materiału itp.
pomrocznosć jasną itp.
daje Ci moją wieczystą gwarancje.
ja Wielka Pan The Nol
duet abba fraternitty
Jak cos będzie nei tak obkleisz poxyliną i jest git
pomrocznosć jasną itp.
daje Ci moją wieczystą gwarancje.
ja Wielka Pan The Nol
duet abba fraternitty
Jak cos będzie nei tak obkleisz poxyliną i jest git
spray...
ejj ludzie !!
ja nie chce szlifowac 1 cm w glad tylko pare milimetrow... tak zeby nawet tej sruby od haka nie ruszac. i pytam sie czy to da rade... zeby nie bylo niedomowien, bo tak z niektorych wyowiedzi wnisokuje
1cm zyskuje dlaego ze narazie mam nacaigniete kolo w hakach. jutro porobie foty rysunki i pomierze to wam powiem o co dokladnie mi chodzi bo nie chce mi sie opisywac juz :P
ide spac, thx za odp
ja nie chce szlifowac 1 cm w glad tylko pare milimetrow... tak zeby nawet tej sruby od haka nie ruszac. i pytam sie czy to da rade... zeby nie bylo niedomowien, bo tak z niektorych wyowiedzi wnisokuje
1cm zyskuje dlaego ze narazie mam nacaigniete kolo w hakach. jutro porobie foty rysunki i pomierze to wam powiem o co dokladnie mi chodzi bo nie chce mi sie opisywac juz :P
ide spac, thx za odp
www.bikeaction.pl