Opłaca się?
Opłaca się?
Witam mam pytanie czy opłaca brać się ten rower: http://img06.allegroimg.pl/photos/orygi ... 3222953226 Jutro po niego jade bo mam nie daleko, wytargowałem się na 530zł. Dobra cena?
Osprzęt:
Rama - dartmoor street fighter
Amortyzator - manitou trace
Kierownica - dartmoor scand
mostek - Dartmoor warbird
Napęd
Korba - truvativ isoflow
Przerzutka tylna - sram sx5
Przerzutka przód - sram x5
Koła
Rawka tył - alexrims dm24
Rawka przód - dh disc
Opony
przód - continental vertical
tył - nokian gazzaloddi
Osprzęt:
Rama - dartmoor street fighter
Amortyzator - manitou trace
Kierownica - dartmoor scand
mostek - Dartmoor warbird
Napęd
Korba - truvativ isoflow
Przerzutka tylna - sram sx5
Przerzutka przód - sram x5
Koła
Rawka tył - alexrims dm24
Rawka przód - dh disc
Opony
przód - continental vertical
tył - nokian gazzaloddi
-
- Kontakt:
Według mnie 400zł to nie jest max.
Za 400 czy 500zł trudno kupić rower na którym można już coś pojeździć. Trzeba uwzględnić to, że jak go kupisz to już nie musi się przejmować poszczególnymi częściami żeby pasowały do pozostałych bo już wszystko jest w całości. Według mnie za 500zł brałbym go, a w miarę możliwości finansowych wymiana części 

Kurde, to teraz nie wiem czy ten rower opłaca się czy nei, jedni mówią że tak jedni że nie.. pewnie do wakacji wymienie trochę części a poleciałem na ten rower bo nie mam dużo kasy bo po 1 to nie moja kasa tylko mamy a po 2 i tak bede wymieniał części jak kasa będzie, co posprawdzać jak jutro po niego będę?
Za taką kasę lepiej kupić taki używany sprzęt przynajmniej zbudowany pod skakanie niż katowanie jakiegoś roweru xc.
To co będziesz wymieniać i w jakiej kolejności zależy od kasy jaką będziesz dysponować.
Co do sprawdzenia:
-czy nie ma pęknięć na ramie
-czy amortyzator nie cieknie
-czy koła są proste/obręcze nie mają wgniotów
Przede wszystkim przymierz się czy rozmiar roweru Ci odpowiada.
To co będziesz wymieniać i w jakiej kolejności zależy od kasy jaką będziesz dysponować.
Co do sprawdzenia:
-czy nie ma pęknięć na ramie
-czy amortyzator nie cieknie
-czy koła są proste/obręcze nie mają wgniotów
Przede wszystkim przymierz się czy rozmiar roweru Ci odpowiada.