Wrocek pragnie osobiście poinformować że się do Moderatora nie przyznaje- myśli chłopak że jak wie jak się tricki nazywają, to już z HARO kontrakt podłapie... w każdym razie został zesłany na Kamczatkę... A tak wogóle to we Wrocłaiu wszystko potrafią... ale nie wszystko im wychodzi ( mi zresztą też ) :-D
moderator ty jestes moim bogiem... do tej pory byl nim DJtektura, ale ty jestes boski! "miszcz" po prostu... Jak jestes taki mastach pokaz co potrafisz, a nie wysmiewaj sie z innych... sam tez wczesniej nie mogles wiele umiec.
jedno slowo: zenada
moderator uu dla mnie spaliłeś sie ta wypowiedzią... aż szkoda Cie komantować czy chociaż bluzgać... aż tak duże masz te swoje kompleksy że próboOjesz nieudolnie udowadniać kim Ty to nie jesteś...? wiesz, jeździ się dla samej przyjemności z jazdy, przynajmniej w założeniu. a jeśli już coś udowadniasz, to zrób to gdzieś na miejscówce, a nie na forum. na forum to Ci powiem że dla mnie podwójny backflip z lądowaniem na manuala nie jest dla mnie żadnym problemem. a Ty nie umiesz. i co? ja jestem lepszy. ha. spadaj dzieciaq...
czy to czasem nie chodzi o to że pedal kickiem wskakujesz tylnym na kamien/ławke/cokolwiek i robisz np. x upa a potem sie do tylu odbijasz...? chyba... tak? czy nie?
hofmen sorki do mnie mowa ? jeśli tak to wiem jak wyglądają wszystkie powyższe tricki, fakie właśnie ćwicze : ] a przy okazji moze bys powiedział jak sie robi abubaca... :]
respect, pozdro : ]
ma prawo tak pisac [hofciu] koles wymiela na stritingu, no moze ma gorszego maniuala ode mnie :> ale i tak ri5pekt za reszte wiec sie delikatnie odpierdolic od niego, jebani zazdrosnicy!!!