interesuje mnie co jest lepsze.wiem ze nie sa to ramki jakies super extra mefga wypas ale....co o nich sadzicie i jak mozecie to pokazujcie fotki z pelnymi bikami.chce zobaczyc jak wygladaja w praktyce.z gory dzieki i plz nie zjebcie mnie za cos.
w DM możesz regulować kąt tam jest dużo możliwości więc powinno wydać. Jeszcze możesz włożyć 24 z tyłu :) ale te 130 to chyba tymczasowe będzie bo do takiej ramy nie opłaca sie mniej jak 180 :D
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
to mysle ze teraz lepiej dla mnie by byla toska bo mi amor ze skokiem 200mm to nie potrzebny raczej(teraz nie iwem jak pozzniej) ale poczekam jednak do przyszlego roku na dm fr 3.0 o ile bedzie:]
zawsze lepiej jak z przodu jest więcej skoku jakz tyłu a odwrotnie to lipa...tośka i DM mają więcejjak 130 więc poszukaj czego innego tak mi sie wydaje
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
W DM mozesz przekrecic damper w glownym trojkacie w kierunku glowki a na wachaczy przepiac damper wyzej. Co to da?? Zmniejszysz skok z tylu i go obnizysz. Bedzie gralo ze 130mm z przodu. Bedziesz musial sie pobawic w krecenie srobek :)
ja tylko powiem, ze jednozawias to poraszka calkowita, bedziesz mogl jedynie w dol zjezdzac, jazda po plaskim bedzie wygladala jak siedzenie na fotelu bujanym, nie glosuje na tose w 100% ale moim skromnym zdaniem cos na 4-ro zawiasie byloby o wiele lepsze