dziewczyna i rower?
dziewczyna i rower?
ten no... chcialem sie zapytac czy wy macie dziewczyny i rower... bo moja mi powiedziala ze nie przeznaczam jej duzo czasu tylko ide na rower. ale ja nie wiem. ja ja tak kochalem, a ona mi takie swinstwo. co wy powiecie? a moze jakas dziewczyna chcialaby ze mna? ach...
Montar para vivir, vivir para montar...!
srac na to. jak ona naprawde kocha to zrozumie :) owszem ona na pierwszym miejscu ale nie jedyna...
mialem keidys taka co rozumiala :( ale zjebalem sprawde w inny sposob... ale nie wazne teraz staram sie do niej wrocic (tzn ciagle mysle jak to zrobic ;) )
ogolnie problem zawsze z tym byl i bedzie
a i OPCJA SZUKAJ ;)
mialem keidys taka co rozumiala :( ale zjebalem sprawde w inny sposob... ale nie wazne teraz staram sie do niej wrocic (tzn ciagle mysle jak to zrobic ;) )
ogolnie problem zawsze z tym byl i bedzie
a i OPCJA SZUKAJ ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
ja moja laske karmie krankedami disorderami i tego typu i jak widzi takie fajne akcje to tylko "to tak mozna.....", przy czym karmienie filmikami rowerowymi w umiarze polecam tak raz na miecha i nie za duzo, bo sie znudzi(a co niech sie edukują)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
ja moja laske karmie krankedami disorderami i tego typu i jak widzi takie fajne akcje to tylko "to tak mozna.....", przy czym karmienie filmikami rowerowymi w umiarze polecam tak raz na miecha i nie za duzo, bo sie znudzi(a co niech sie edukują)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
moja dziewczyna wie ze ją kocham ale wie ze rower to moje drugie życie i dzięki temu jakoś to wszytsko wychodzi!!!jestem z nia ponad 1,5 roku i jest spopko!!!wkręciłem ja ostro w rowery czasami razem śmigamy,byliśmy razem w szklarskiej i ogólnie jest coool!!!!kombinuj chłoipie/pozdROWER
http://www.postiDHbiker.of.pl/ <-moja www gorąco zapraszam!!!
no to ja się dołączam. jest jakaś chętna??
z moją było tak, że w ten piątek się zgodziła i w ogóle z txt typu hosanna, kochajmy się itp. w niedziele powiedziała mi, że wątpi, że coś z tego wyjdzie, ale spróbować może, a dzisiaj mi mówi, że od początku wiedziała, że gówno z tego wyjdzie, więc jestem nieźle załamany :(
dodatkowo moje załamanie potęguje to, że dzisiaj na allegro poszedł dnm usd 120 za 620zł a ja akurat nie miałem na niego kasy :(
można tyle powiedzieć.............kurwA jego w dupe ***** wacka mać pierdolona :[
z moją było tak, że w ten piątek się zgodziła i w ogóle z txt typu hosanna, kochajmy się itp. w niedziele powiedziała mi, że wątpi, że coś z tego wyjdzie, ale spróbować może, a dzisiaj mi mówi, że od początku wiedziała, że gówno z tego wyjdzie, więc jestem nieźle załamany :(
dodatkowo moje załamanie potęguje to, że dzisiaj na allegro poszedł dnm usd 120 za 620zł a ja akurat nie miałem na niego kasy :(
można tyle powiedzieć.............kurwA jego w dupe ***** wacka mać pierdolona :[
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ojej widze ze powazny problem. rasta akurat o ile mi wiadomo takiego nie ma ale wiemy z doswiadczenia ze panny to raczej sa malo wyrozumiale ale jakas sie znajdzie cierpliwosci i pzdr i glowa do gory bo nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo a skoro nie rozumie rowerowania to ...szkoda. paps
przyznaję się do ciebie rastabandita:P