Witam
Co sądzicie o tej ramie Antidote ADHD z 2008r. Szperałem w internecie ale zadnych konkretnych informacji nie znalazlem. Warto ? http://tablica.pl/oferta/rama-antidote- ... 39X0D.html
Sprzedający jest drugim właścicielem i 2 razy zmienial zdanie co do rozmiaru ramy az w koncu napisał ze wyszperał w internecie ze jest to rozmiar "S" ( napisałem mu ze szukam własnie S) - ma rozumieć ze ten model ramy w roku 2008 produkowano tylko w rozmiarze s ?
Pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc.
Za taką cenę to znajdziesz jakiegoś bighita, albo faitha. Nie dawno widziałem duncona can corso za 1400 zł nówkę bez dempera (chyba od airbika). Ja bym brał coś sprawdzonego i coś pewnego
Duncona can corso moge miec nowke(za 1350zł) bez dampera, bez gwarancji.. , szczerze jakos mnie nie przekonuje duncon tym bardziej ze juz ich nie produkuja. A ty miałes jkies osobiste doswiadczenie z Duncon CC ? Wiem ze nowej innej ramu nie znajde w tej cenie...
ogolnie juz dwie ramy połamałem (sztywne Gianta mtb i dartmoor creeper) i stwierdzilem ze przyszed czas na full'a - a z racji ze ramy tego typu nie sa tanie to chce cos czego nie polanie ale ogranicza mnei budzet wiec...
DunCon Cane Corso się ponoć łamały na główce, jak chcesz to możesz zaryzykować . Ja polecam od siebie Specialized Big Hit 2008, bardzo fajna rama i w miarę tania
DunCona CC ma kolega i wydaje się bardzo przyjemną ramą . A jeśli nie jesteś pewny do niej, to napisz do kolesia z forum krylos'a z tego co mi się wydaje to on posiada tą ramę.