Kolejna ładna (?) Kona - Process 153
Re:
No fakt, 19mm to sporo... chyba, że z kołami 26" założysz jakieś wysokie gumyEZrider pisze:Frango 19mm BB w dół... To już trochę hardkor w sumie, poza tym rower się może zrobić za duży na mniejsze koła, to jest takie dziwne słabe wrażenie jak jazda z 24" w ramie 26"...

pozdro
frango
frango
Re:
A to ci niespodzianka... już udało się pomalować "prototyp" ;>
2 pierwsze mi się podobają, trzeci... nie bardzo.
Co oznacza rozszerzenie nazwy o "DL"?
pozdro
frango
frango
Re: Re:
Weź poprawkę że wyjściowe BB nie jest mierzone na pustych obręczach i ciężko będzie 2cm na profilu opony wyjąć (względem chociażby Ardentów z foty) żeby się nadal dało jeździć po ludzku. Może jakieś zjazdowe WTB czy Schwalby, ale to się do jazdy nie nadaje względem roweru...frango pisze: No fakt, 19mm to sporo... chyba, że z kołami 26" założysz jakieś wysokie gumy
Po prostu szkoda, że nie robią równolegle dwóch wersji, nie mam pojęcia jak bardzo wieloma elementami muszą się różnić ramy 26" od 27,5" żeby to miało ręce i nogi, ale może wystarczyłoby zrobić ruchome haki?
-
- Kontakt:
EZrider wiesz, bo jest taki problem jak w Banshee Rune V.2 - co innego rower z suportem projektowanym pod 27.5 , a co innego maszynka na 26 calach podniesiona o 1,5 cala
Regulacja haków to też konieczność jeśli coś mam być pod 2 rodzaje kół lub dłuższy tył w przypadku 26cali.

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów