Rower full 100mm przód 100mm tył

rudygrzybek
Kontakt:

Rower full 100mm przód 100mm tył

Post autor: rudygrzybek »

Witam , otóż chciał bym zakupić rower full , amorek przód 100mm jakiś powietrzny , nie więcej bo więcej na moje jazdy mi sie nie przyda i damper tez jakiś 100mm bo więcej tez nie będe potrzebować , interesował by mnie jakiś full tak do 5000zł max bo tyle moge przeznaczyć na takiego mojego pierwszego fula , co do kupna to prosił bym bardzo o wysyłanie odrazu linka do danego roweru , bo czasami ktoś tylko napisze nazwe a potem znaleźć się nie da , a jeśli może ktoś ma jakiegoś fula na sprzedaż to tez proszę o wysłanie do mnie na pw zdjęcia , komponenty jakie ma w sobie i cenę za jaką chciał by dany rower sprzedać , z góry dziekuję i czekam na odpowiedzi .
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

W sumie masz porażające wymagania ... Poza skokiem i ceną nic Cię nie interesuje? To ma być full do slopa, czy bardziej pod 4X ? Na Allegro masz np. nówkę Bassa http://allegro.pl/kona-bass-dirt-jeszcz ... 40384.html
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
rudygrzybek
Kontakt:

Post autor: rudygrzybek »

to ma byc poprostu zamiast mojego sztywniaka zamienić chcę na jakiegos fula , nie jakiś dirt skoki tylko normal full na miasto zeby sobie pojezdzic i na lasek , nie wiem np cos podobnego do http://www.kross.pl/pl/2013/mtb-xcm/earth-3-0 tylko za max 5000
Soulforged
Kontakt:

Post autor: Soulforged »

Szukasz więc full-a do XC, to jest forum DH/FR - połącz te dwa fakty...
galgan
Kontakt:

Re:

Post autor: galgan »

Ja na Twoim miejscu poszukałbym jakiegoś shine i do tego jakiś miły amorek typu fox czy coś takiego :)
Soulforged pisze:Szukasz więc full-a do XC, to jest forum DH/FR - połącz te dwa fakty...
Ty jesteś forum do DH/Fr "Dh-zone - Największy polski portal kolarstwa górskiego"
Kwiat126p
Kontakt:

Post autor: Kwiat126p »

"DH-zone" wszyscy wiemy co to za forum jak sama nazwa wskazuje wiec faktycznie gość sie pomylił. Obsługujemy chyba do Enduro max :)
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Najwięcej pierdolą Ci co od miesiąca siedzą tutaj... ;)

Jak znajdziesz jakiegoś fulla od BMC jeszcze to będziesz zadowolony.
Poison Arsen i Curare to były tanie i dobre konstrukcje, ale miały szereg podstawowych wad - sztywność, małe łożyska itp. Ale dało się jeździć dopóki pamiętałeś na czym śmigasz.
Świetne konstrukcje robi Ghost i Canyon ale to już jest sporo $$.
Nie kupiłbym Speca ani Santy - za dużo za markę kasy i nie oszałamiają mnie ich konstrukcje do 120mm.
Soulforged
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: Soulforged »

galgan pisze:Ja na Twoim miejscu poszukałbym jakiegoś shine i do tego jakiś miły amorek typu fox czy coś takiego :)
Soulforged pisze:Szukasz więc full-a do XC, to jest forum DH/FR - połącz te dwa fakty...
Ty jesteś forum do DH/Fr "Dh-zone - Największy polski portal kolarstwa górskiego"
Chcemy być dokładni? - to czytaj dokładnie "Downhill, MTB (pomijam tutaj ewolucję zawodowego MTB w kierunku coraz bardziej wymagających tras), Enduro, Freeride", dodatkowo czytając nawet przelotnie i pobieżnie widać ewidentnie że forum jest zorientowane w stronę cięższych niż XC odmian kolarstwa. Poza tym - nazwa portalu też znikąd się nie wzięła :P
ODPOWIEDZ