Sanok i okolice. Trasy/Zawody.

KubaDownHill
Kontakt:

Sanok i okolice. Trasy/Zawody.

Post autor: KubaDownHill »

Siema. Bd od tego tygodnia niedaleko Sanoka i mam pytanie czy w ciągu najbliższych 2 tygodni bd jakieś zawody ? Pamiętam ze w tamtym roku były o Puchar Burmistrza Ustrzyk(ów) Dolnych chyba ale w tym roku nigdzie tego nie widzę.
No i oczywiście gdzie znajdują się jakieś fajne traski ?;>
Najlepiej jakby ktoś z tamtych okolic się skontaktował ze mną i wszystko objaśnił .
PW
GG: 36744806
KubaDownHill
Kontakt:

Nikt nic? Bardzo potrzebne .
KIERo
Kontakt:

Post autor: KIERo »

W Ustrzykach w tym roku nie pojeździsz. Zawody miały być, ale właściciele wyciągu na Laworcie na wiosnę zdecydowali, że w sezonie letnim krzesło nie będzie czynne, więc zawody odwołane. Trasy po zimie wogóle nie były czyszczone, w dodatku na samej górze leśnicy niedawno prowadzili wycinkę drzew i jest tam niezły syf, tras prawie wogóle nie widać. Tak więc odradzam się pchać na góre z rowerem, żeby choć raz zjechać. Najbliżej Sanoka to Kiczera Puławy. Zawody tam 17-18 sierpnia. Krzesło w wakacje ponoć działa w weekendy, ale lepiej sie upewnić.http://www.kiczerapulawy.pl/
KubaDownHill
Kontakt:

Napisałem do Ciebie na pw ;p
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Dokładnie. A zawsze się można ustawić na jazdę weekendową :)
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
KubaDownHill
Kontakt:

No ja tam bd od środy aż 2 tygodnie prawdopodobnie no więc było by to wskazane ;p Dajcie mi na PW jakieś Swoje gadu fejsa czy coś ;p
ODPOWIEDZ