[krylos] Trek Session 88 + Rock Shox Boxxer RC 2013

rycu
Kontakt:

Post autor: rycu »

Dasz znać jak działa ten napinacz?;) Zastanawiam się nad kupieniem tego weeze w wersji carbonowej do mojego cane corso ;d
Dylski_
Kontakt:

Post autor: Dylski_ »

Rama dobra :D Super sie na niej jezdzilo ale niestety poległa.. ;d jak bedziesz potrzebowal jakis czesci to mam wszystko oprocz przedniego trojkata :D
krylos
Kontakt:

Post autor: krylos »

rycu pisze:Dasz znać jak działa ten napinacz?;) Zastanawiam się nad kupieniem tego weeze w wersji carbonowej do mojego cane corso ;d
Oczywiście, że dam znać, dzisiaj oblatałem na nim pierwszy raz las i powiem szczerze, że troszkę głośniejszy od wcześniejszego SRS'a, ale waga to niebo, a ziemia :) Też myślałem nad wersją carbonową ale to tylko 21g różnicy, dla niektórych to dużo, dla mnie nie.
Dylski_ pisze: Rama dobra Super sie na niej jezdzilo ale niestety poległa.. ;d jak bedziesz potrzebowal jakis czesci to mam wszystko oprocz przedniego trojkata

Póki co jestem z niej zadowolony, lecz mogła by mieć troszkę sztywniejszy tył. Myślę, że u mnie nie polegnie :D ale nigdy nie wiadomo, gdyby coś to wiem do kogo się zgłosić po części zamienne :P
Bartollomeo
Kontakt:

Post autor: Bartollomeo »

Rower przepiękny tylko właściciel paskudny.:P Tak na serio,jedyne czego brakuje to dobrego sztućca z przodu,no i te patologicznie ciężkie obręcze. Jedyne czego mogę jeszcze życzyć to sezony bez awarii.Jak wiadomo WISLER już się zbliża.:)
krylos
Kontakt:

Post autor: krylos »

Up! Kolejne ogromne zmiany!! Rama Trek Session 88 + Damper Fox DHX RC4 + Korby Race Face Diabolus + Sztyca FSA Gravity + Pedały HT Nano AN02SS :) Zapraszam do komentowania
ODPOWIEDZ