wrocław
-
- Kontakt:
http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php? ... ang=0&ver=
Deszcz ma padac w nocy, az do poludnia.
@Stinky: tekstami z Borewicza rzucalismy kilka postow wczesniej :]
Skoro robimy sobie pamietniki...:
"Juz nigdy nie dobiore sztycy do roweru 'na szybciora'. Efektem takiego ignoranctwa jest rama do spawania - po prostu zacisk zbyt mocno "zmiazdzyl" koniec rory podsiodlowej, co zaskuktowalo peknieciem ramy w ww. miejscu. Jutro wizyta u spawacza. Jak sie sprawdzi, to dam chlopakom na DeHaKreskaZoun info. Juz nie beda musieli wyrzucac ram w kosmos lub meczyc sie z gwarancjami"
LOL :P
Zaczynamy ********* od rzeczy. Zle sie dzieje w panstwie polskim...
Deszcz ma padac w nocy, az do poludnia.
@Stinky: tekstami z Borewicza rzucalismy kilka postow wczesniej :]
Skoro robimy sobie pamietniki...:
"Juz nigdy nie dobiore sztycy do roweru 'na szybciora'. Efektem takiego ignoranctwa jest rama do spawania - po prostu zacisk zbyt mocno "zmiazdzyl" koniec rory podsiodlowej, co zaskuktowalo peknieciem ramy w ww. miejscu. Jutro wizyta u spawacza. Jak sie sprawdzi, to dam chlopakom na DeHaKreskaZoun info. Juz nie beda musieli wyrzucac ram w kosmos lub meczyc sie z gwarancjami"
LOL :P
Zaczynamy ********* od rzeczy. Zle sie dzieje w panstwie polskim...
http://tiny.pl/8mm
[b]Stinky[/b] miales racje, jak sie nie wypierdolisz to sie skakac nie nauczysz :)
dzisiaj na kili "wyjebalem" sie w locie =:D rozwalilem noge od pedalow nad kostka i wyladowalem na szczescie normalnie nie na plecach czy glowie a na kolach :) a pozniej poszlo jak z platka, trzy hopy bez najmniejszych oporow robie :))
Życiowe motto Stinky'ego:
"Jak sie nie wypierdzielisz to sie nie nauczysz..."
dzisiaj na kili "wyjebalem" sie w locie =:D rozwalilem noge od pedalow nad kostka i wyladowalem na szczescie normalnie nie na plecach czy glowie a na kolach :) a pozniej poszlo jak z platka, trzy hopy bez najmniejszych oporow robie :))
Życiowe motto Stinky'ego:
"Jak sie nie wypierdzielisz to sie nie nauczysz..."
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
Haha no tit. To teraz dropa na bsk musiasz skoczyc :)
A jakw koncu mam pedaly z pinami to sobie poskacze moze jak bedzie pogoda w przyszlym tygodniu :) Kurna w koncu.
W piatek mam egzama a po nim to wale wszystko chyba ze dojebia jeszcze kolejny termin to znowu bede sie musial uczyc... i tak z sesji poprawkowej we wrzesniu robi sie w listopadzie kiedy rok akademicki sie juz dawno zaczal :/ masakra.
A jakw koncu mam pedaly z pinami to sobie poskacze moze jak bedzie pogoda w przyszlym tygodniu :) Kurna w koncu.
W piatek mam egzama a po nim to wale wszystko chyba ze dojebia jeszcze kolejny termin to znowu bede sie musial uczyc... i tak z sesji poprawkowej we wrzesniu robi sie w listopadzie kiedy rok akademicki sie juz dawno zaczal :/ masakra.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
[b]endrju71[/b] a wiesz ze ja to wszystko na slowo honoru robie - dumper mam jak litera "u" :) ale........... drop coraz blizszy
no i sie nie pochwalilem, ze zamiast elastomerow w amorach mam sprezyny, mialem wczoraj byc na bsk ale grzebalem sie w smarze, teraz chodza jak przecinak, strzala i burza :))
zastanawiam sie tylko kiedy mi ośki, obrecze albo rama... zaczna pękac.... ;)
no i sie nie pochwalilem, ze zamiast elastomerow w amorach mam sprezyny, mialem wczoraj byc na bsk ale grzebalem sie w smarze, teraz chodza jak przecinak, strzala i burza :))
zastanawiam sie tylko kiedy mi ośki, obrecze albo rama... zaczna pękac.... ;)
-
- Kontakt:
Do dupy te pogody, gdyby sie sprawdzila, to od mojego powrotu ze szkoly padaloby do teraz, az do jutra do 14. GÓWNO PRAWDA. Wszedzie sucho, nic nie pada i wogole fajnie jest na dworze. Hopy suchutkie, nie ma zadnego gowna na oponach i jest git.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
A ja wam powiem, ze sie powaznie dzisiaj wziolem za x-up'a i jutro dokoncze dzielo, zeby bylo co pokazac na ewentualnej fotce czy cos. A moze na kili pojade? Tak dawno tam nie bylem, cos sie pozmienialo? Burza cos dalej, czy na tym swiezo zbudowanym doublu skonczyli?
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
-
- Kontakt:
znacie sie panowie na spawaniu stalowej ramy?
dawajcie krotkie komentarze o waszych przejsciach czy sprawdzonych informacjach na ten temat, thCx ;)
dzis mam plan skoczyc na kili, odwiedzic bsk i zerknac na opatowice - kolo 15
moze sie ustawimy gdzies po drodze:
szczur, scorpio, endrju dajcie znac jak bedziecie jechac, ja jestem caly dzien wolny
dawajcie krotkie komentarze o waszych przejsciach czy sprawdzonych informacjach na ten temat, thCx ;)
dzis mam plan skoczyc na kili, odwiedzic bsk i zerknac na opatowice - kolo 15
moze sie ustawimy gdzies po drodze:
szczur, scorpio, endrju dajcie znac jak bedziecie jechac, ja jestem caly dzien wolny