2500zł-3200zł full do AM/Enduro
2500zł-3200zł full do AM/Enduro
Witam wszystkich.
Wiem, że podobnych tematów jest wiele, ale proszę mi wierzyć, że zanim założyłem ten temat to poczytałem o tym trochę, ale często linki do konkretnych propozycji są po prostu nieaktualne.
Dobrze do rzeczy, więc potrzebuję pomocy w wyborze fulla w cenie około 2500zł-3200zł (wiem, że kwota nie jest porażająca jednak zależy mi na pełnym zawieszeniu). Skok minimum 120mm górna granica to około 165mm. Zależy mi bardzo, żeby oba amortyzatory były powietrzne. Myślę, że teraz mogą być jakieś przeceny, więc mam nadzieję, że coś znajdę. Rower może być używany jednak chciałbym, aby był w dość dobrym stanie, jeśli się uda to oczywiście wolałbym nowy rower. Rower może być z zagranicznych sklepów internetowych.
Wszystkim za pomoc z góry dziękuję.
Wiem, że podobnych tematów jest wiele, ale proszę mi wierzyć, że zanim założyłem ten temat to poczytałem o tym trochę, ale często linki do konkretnych propozycji są po prostu nieaktualne.
Dobrze do rzeczy, więc potrzebuję pomocy w wyborze fulla w cenie około 2500zł-3200zł (wiem, że kwota nie jest porażająca jednak zależy mi na pełnym zawieszeniu). Skok minimum 120mm górna granica to około 165mm. Zależy mi bardzo, żeby oba amortyzatory były powietrzne. Myślę, że teraz mogą być jakieś przeceny, więc mam nadzieję, że coś znajdę. Rower może być używany jednak chciałbym, aby był w dość dobrym stanie, jeśli się uda to oczywiście wolałbym nowy rower. Rower może być z zagranicznych sklepów internetowych.
Wszystkim za pomoc z góry dziękuję.
Re: 2500zł-3200zł full do AM/Enduro
Ja się podepnę bo szukam fajnej ramy którą pośmigam na spokojnie w trudnym terenie a po zablokowaniu dampera zrobię sobie kilkadziesiąt km po szosie. Tak 100-130 skoku. Teraz mam takiego HT ale czas na fula.
Znajomy ma Commencala Supreme DH. Rozmiar L, 160 skoku rama. Rower jest na tyle wysoki, ze jak ma się regulowaną sztycę to bez problemu ogarnia właśnie takie EN/DH/FR.
Drugą pozycją do tego, którą bym polecał to jest Canyon Torque - regulowana sztyca i także ładnie ogarnia te trzy.
A tego Commencala polecam przed Canyonem bo na nim jeździłem i widziałem też w akcji. Torque tylko na filmach
Drugą pozycją do tego, którą bym polecał to jest Canyon Torque - regulowana sztyca i także ładnie ogarnia te trzy.
A tego Commencala polecam przed Canyonem bo na nim jeździłem i widziałem też w akcji. Torque tylko na filmach

Re:
Jak gdzieś jest za 3.200 zł to ja biorę! Nawet dwapawcisq pisze: Drugą pozycją do tego, którą bym polecał to jest Canyon Torque - regulowana sztyca i także ładnie ogarnia te trzy.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/super-specialized-sx- ... 54924.html . Może nie odpowiada w 100% twoim oczekiwaniom ale rower niezły na moje oko... Tylko czy rozmiar Ci podejdzie.
-
- Kontakt:
http://tablica.pl/oferta/santa-cruz-bul ... 2vGfw.html świetny jednozawias, chyba wszedzie sie sprawdzi ENDURO/AM/FR/DH