wrocław
dzis mialem powazny wypadek, w dodatku na prostej drodze, zapatrzylem sie na laske na przystanku jadac do szkoly na Dlugiej, odwrocilem sie z powrotem na trase i zobaczylem przed soba w odleglosci metra metalowy szeroki slup od lampy, dalem po obydwu hamulcach od razu, kola zablokowane, ale zdazylem jedynie wymanewrowac cialem zeby czolowo nie stuknac, i tak ~30km/h barkiem w sztywny jak stal material, po ulamku sekundy bezwladnosc glowy tez skierowanej w prawo spowodowala ze wmontowalem sie lewa sluchawka z zajebista muzą ;) w metal, sluchawka jest troszke porysowana, ale swietnie zamortyzowala uderzenie, pozniej otrzasnalem sie, podnioslem rower i pojechalem dalej, po chwili zorientowalem sie, ze reka mi krwawi, tzn obie, na uczelni juz zobaczylem, ze noge mam cala obdarta w kolanie, a po kilkunastu minutach przestalem miec wladnosc nad lewym ramieniem, ktora trzyma do tej pory...
jaki z tego moral?
odp: taki, ze ta laska powinna mi teraz robic dobrze w zadoscuczynieniu =;-]
jaki z tego moral?
odp: taki, ze ta laska powinna mi teraz robic dobrze w zadoscuczynieniu =;-]
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jak sie jedzie na kili od strony parku to jest tez taka rzeczka, w zasadzie to strumyczek. Obok strumyczka jest gorka, a z tej gorki zjazd, na ktorym sa schody zamaskowane w ziemi, ale mozna tez obok na gladko przejechac. Jak sie stamtad zjedzie, to bedzie plac dla dzieci. No i wlasnie jak sie stamtad zjezdza to jest uskok, jak sie nie poleci za daleko to mozna i na pochylym wyladowac
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Postaram sie wpasc w sobote bo ma byc ladnie tylko nie wiem o ktorej bym byl ale postaram sie jak najszybciej i jak najdluzej tylko ze musze tez sie spotkac ze swoja druga polówką :)
O ktorej tam juz ktos bedzie? Kto ode mnie bedzie tam jechal bo samemu sie hamsko jedzie :)
O ktorej tam juz ktos bedzie? Kto ode mnie bedzie tam jechal bo samemu sie hamsko jedzie :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
Dzisiaj to mnie nie bedzie bo za niedlugo do szkolki smigam na egzama po raz kolejny :/ Normalnie rzygam juz ta fizyka. Ile razy juz mozna. Z drugiej strony fajnie ze mamy takiego spoko wykladce ze pozwala zaliczac egzam do skutku az wszyscy zdadza :D
A bedzie ktos na Masie krytycznej dzisiaj?? Ja pewnie sie nie wyrobie i nie bede ale tak sie pytam. Ahah start o godz 18.00 z Pl. Bema. Moge sie zalozyc ze pojada wszyscy przez most milenijny bo go dzisiaj otwieraja. No to jazdaaaa.. :D
A bedzie ktos na Masie krytycznej dzisiaj?? Ja pewnie sie nie wyrobie i nie bede ale tak sie pytam. Ahah start o godz 18.00 z Pl. Bema. Moge sie zalozyc ze pojada wszyscy przez most milenijny bo go dzisiaj otwieraja. No to jazdaaaa.. :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713