W konću !!
W konću !!
Hej !
Chcialem sie pochwalic moim"zakupem" .. pisze juz na tym forum od dwoch lat lecz do tej pory slowo extreme znalem tylko z filmow .. ale wkoncu udalo sie i po 3 latach zbierania siana udało sie : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=42590
I jak wam sie podoba ??
Sorry, że zawalam forum takimi postami ale poprostu musialem sie komus pochwalic :P
Chcialem sie pochwalic moim"zakupem" .. pisze juz na tym forum od dwoch lat lecz do tej pory slowo extreme znalem tylko z filmow .. ale wkoncu udalo sie i po 3 latach zbierania siana udało sie : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=42590
I jak wam sie podoba ??
Sorry, że zawalam forum takimi postami ale poprostu musialem sie komus pochwalic :P
Zaaajebisty, robi wrazenie (jak dla mnie)
Jezdzilem na ramce scott dwa lata (co prawda inny pulap cenowy :)) ) ale smigalo sie swietnie, teraz mam jakiegos NS Suburbana i jest lewy i mysle nad powrotem do firmy scott.
Swietny masz rower, wiec nie siedz na forum tylko zmykaj na gorke :D
PS: szkoda ze pogoda coraz gorsza, ale mysle ze na ta chwile cie to wali :)
Jezdzilem na ramce scott dwa lata (co prawda inny pulap cenowy :)) ) ale smigalo sie swietnie, teraz mam jakiegos NS Suburbana i jest lewy i mysle nad powrotem do firmy scott.
Swietny masz rower, wiec nie siedz na forum tylko zmykaj na gorke :D
PS: szkoda ze pogoda coraz gorsza, ale mysle ze na ta chwile cie to wali :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Tak teraz juz znam slowo extrem nie tylko z filmow ... co prawda brak mi jeszcze techniki ..ale robie wszytsko na co umiejetnosci i "odwaga " mi pozwalaja .. a poza tym mieszkam w jeleniej górze a gór ci u nas dostatek takze co weekend spierdzielam sobie troszku " pozjeżdżać" :P .. gdybym jeszcze nie studiował we wrocku i pogoda by była torche lepsza
luss nieh hopak katuje jak walnie( jak kazda rama kiedys ) to se dospawa jakies wzmocnienia..i bedzie spoko :)
zalerzy co on na tym wyczyniac chce..a jak peknie to scott gwarancje daje na ray nie?
moze nowom dostanie :)
ja tam jestem z nimi.......
"czacha ziom"(cytat z "gdzie jest nemo")
zalerzy co on na tym wyczyniac chce..a jak peknie to scott gwarancje daje na ray nie?
moze nowom dostanie :)
ja tam jestem z nimi.......
"czacha ziom"(cytat z "gdzie jest nemo")
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
Ta ramka live jest naprawde solidna... konstrukcja zawiasu i samego trojkata jest potezna.
Zawiecha jest taaaaka mieciutka, junior tak samo, kamyczki zbiera cudownie, a przeznaczeniem nie sa dropy wiec jest super.
Ma moje oponki :D
A caly rowerek kosztowal malo ;] Znalazlem go na allegro, dalem cynk i juz za pare dni byl u Maćka w domu ;] Potem jeszcze juniorek , oponki nio i maszynka jest git ;]
Mnie sie bardzo podoba.
Zawiecha jest taaaaka mieciutka, junior tak samo, kamyczki zbiera cudownie, a przeznaczeniem nie sa dropy wiec jest super.
Ma moje oponki :D
A caly rowerek kosztowal malo ;] Znalazlem go na allegro, dalem cynk i juz za pare dni byl u Maćka w domu ;] Potem jeszcze juniorek , oponki nio i maszynka jest git ;]
Mnie sie bardzo podoba.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
No tak wlasnie chcialem Macka napuscic an Maxa, a tu widze, ze oni sa juz na siebie napuszczeni :) SPrzet przypomina na pierwszy (bardzo pierwszy - podkreslam!) rzut oka Giant'a zjazdowego. Tylko, ze tutaj nie ma kombinacji z tlokiem. Ile to ma podrozy z tylu? Wyglada na to, ze sporo...
Nic, zycze powodzenia w ujezdzaniu bestii. Ochrzcij go kilkoma dropami ;)
Acha! I gratuluje cierpliwosci - nie wytrzymalbym 3-ech lat zbierania kasy :P
Nic, zycze powodzenia w ujezdzaniu bestii. Ochrzcij go kilkoma dropami ;)
Acha! I gratuluje cierpliwosci - nie wytrzymalbym 3-ech lat zbierania kasy :P
http://tiny.pl/8mm