Rower , częśći zmiana ,co zmieniacie ?
Rower , częśći zmiana ,co zmieniacie ?
Witajcie nie wiem czy dobry dział ale jak jest ok to proszę zostawić go a jak nie to proszę o przeniesienie.
Jako ze sezon już się kończy a dla niektórych skończył proponuje taki temacik , bo jest to bardzo interesujące pewnie jak i dla mnie i dla innych.
Chodzi o to ze założyłem ten temat z czystej ciekawośći dowiedzieć się kto i co zmienia sobie w roweku czy to nowy rower cały czy to może amortyzator itd itd.
Śmiało pisać co kto zmienia sobie w rowerku np przez okres zimowy albo planuje kupić. POZDRAWIAM...
Jako ze sezon już się kończy a dla niektórych skończył proponuje taki temacik , bo jest to bardzo interesujące pewnie jak i dla mnie i dla innych.
Chodzi o to ze założyłem ten temat z czystej ciekawośći dowiedzieć się kto i co zmienia sobie w roweku czy to nowy rower cały czy to może amortyzator itd itd.
Śmiało pisać co kto zmienia sobie w rowerku np przez okres zimowy albo planuje kupić. POZDRAWIAM...
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Wg mnie temat trochę bez sensu, bo jeżeli interesuje Cię co ktoś zmienia w rowerze to nierzadko piszę o tym w swoim temacie. Jeżeli tego nie robi - prawdopodobnie tu też tego nie uczyni.
Mogę się mylić. Za zmieniłem w rowerze prawie wszystko poza hamulcami xD
Mogę się mylić. Za zmieniłem w rowerze prawie wszystko poza hamulcami xD
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Re:
hehe to drogie rzeczy są kolego , nie po prostu tak z ciekawości.JakubRudy pisze:Po sezonie do zmiany leci napęd i oponki.
Jeżeli autor założył ten temat po to aby ściągać sprzęt pod zapotrzebowanie to bardzo proszę o manetkę x.0, przeżutkę x.0 korbę i kasetę.
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
A teraz ja napisze co nieco , ż składam rower sobie na ramie summum pro team MFT GREEN 2012 ,bardzo mi się rama podoba tylko dobija mnie to ze w tych ramach był raz błotnik a raz go nie było aż dziwne hehe. , i oczywiście z przodu FOX 40 FLOAT 2014 kashima ,tylko dobre pytanie bo mam problem aby to cacko zdobyć kurde.
-
- Kontakt:
Re:
No to splendor i chwała...MaxxisDH pisze:A teraz ja napisze co nieco , ż składam rower sobie na ramie summum pro team MFT GREEN 2012 ,bardzo mi się rama podoba tylko dobija mnie to ze w tych ramach był raz błotnik a raz go nie było aż dziwne hehe. , i oczywiście z przodu FOX 40 FLOAT 2014 kashima ,tylko dobre pytanie bo mam problem aby to cacko zdobyć kurde.
Z gówna bata nie ukręcisz.