NS BIKES - 2014
NS BIKES - 2014
Wyszedł już katalog produktów ns-a na ich stronie. Co o nich sądzicie?
http://www.nsbikes.com/products,1,pl.htm
Mnie szczególnie zainteresował ECCENTRIC, mostki i pedały oraz oczywiście Fuzz,o którym wcześniej była mowa. Ciekawe jak będzie z cenami?
http://www.nsbikes.com/products,1,pl.htm
Mnie szczególnie zainteresował ECCENTRIC, mostki i pedały oraz oczywiście Fuzz,o którym wcześniej była mowa. Ciekawe jak będzie z cenami?
:*
Re: NS BIKES - 2014
Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony www.nsbikes.com
-
- Kontakt:
W jakiejś relacji z targów podawano cenę 9.5 tyś. za Fuzza 2. Pytanie, czy to dużo, czy mało? Patrząc na spis części - bieda totalna. Ruktion, Elixiry 3 za taką kasę ... Waga 18,9kg bez pedałów ... Na polskim rynku chyba nie ma szans istnienia przy naszym kombinowaniu i szukaniu okazji. Sodówki choćby na forum przez długi czas prawie nie istniały, a kosztowały dużo mniej. Cenowo niezła konkurencja dla zagranicznych firm, bo one też w rowerach za 13tyś. mają Domaina ... Po drugie bym nie pchał się w nowości - cena zaporowa i na starcie często masa błędów wychodzi.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Re:
8960zł za samą ramę z damperem. Nie wiem czy za cały rower trzeba dopłacić tylko 540zł, brzmi dziwnie małonopainnogame pisze:W jakiejś relacji z targów podawano cenę 9.5 tyś. za Fuzza
Zawiedli mnie bardzo... 
Zjazdówki są bardzo biedne, a zapowiadana cena w stosunku jakość-cena wypada bardzo słabo.
Wystarczy sobie chociaż spojrzeć na Canyona, przykładowo Torque DHX Whipzone za 9 tyś. ; przerzutka i manetka X9, Elixiry 7, Boxxer RC no i waga w porównaniu do Fuzz'a 2 nieporównywalna
Mam wrażenie, że gdzieś "zaginął" tak zapowiadany Snabb, bo na str. go nie ma...
Do sprzedaży NS-owe nowości mają wejść w przyszłym tygodniu, podobno

Zjazdówki są bardzo biedne, a zapowiadana cena w stosunku jakość-cena wypada bardzo słabo.
Wystarczy sobie chociaż spojrzeć na Canyona, przykładowo Torque DHX Whipzone za 9 tyś. ; przerzutka i manetka X9, Elixiry 7, Boxxer RC no i waga w porównaniu do Fuzz'a 2 nieporównywalna

Mam wrażenie, że gdzieś "zaginął" tak zapowiadany Snabb, bo na str. go nie ma...
Do sprzedaży NS-owe nowości mają wejść w przyszłym tygodniu, podobno

Szpej: Romet Mosquito + Marzocchi 55 RS
[ Ja nie latam, ja się staczam... :/ ]
[ Ja nie latam, ja się staczam... :/ ]
Re: Re:
A carbonowy Lifeline 3000 EUR ... czyli 12 000 zł ... to jak miałbym płacić 9000 zł za nowego NSa to bym ten temat absolutnie popierniczył i dozbierał do LifeLine'a który jest klasą samą dla siebie a nie jakaś rynkowa nowinka, o której nic nie wiadomo poza marketingowym bełkotem producenta jaka to ta ta rama jest najlepsza ze wszystkich.nhp890 pisze:8960zł za samą ramę z damperem. Nie wiem czy za cały rower trzeba dopłacić tylko 540zł, brzmi dziwnie małonopainnogame pisze:W jakiejś relacji z targów podawano cenę 9.5 tyś. za Fuzza
Ale dobrze oczywiście,że coś się dzieje i że pojawiają się nowe rodzime konstrukcje DH.
Dartmoor - Your move !!
Rama Dartmoora o skoku 200mm tzw. Roots ma kosztować nowy bez dampera około 3000, tak przynajmniej się dowiedziałem z dość pewnego źródła. Co prawda może nie będzie tak "zaawansowany" pod względem zawieszenia, ale myślę że Jankowi uda się dobrze ogarnąć zawiechę. NS jest ładny ale za tą cenę mogę mieć również nowego Summuma. Więc podziękuję.
Commencal zrobił nawet ładne malowania, ale nie za tą kasę. Chyba lepiej kupić V-trójkę i ewentualnie ją przemalować - mimo przelicznika walutowego funt - zł przy modelu 12" na crc zostaje 2 tysiące złotych w kieszeni.
Ns zawsze niszczył detalami kierownicami, mostkami, piastami i tak też jest w tym przypadku. Jedno trzeb dodać malowania piast są po prostu genialne !!
Ns zawsze niszczył detalami kierownicami, mostkami, piastami i tak też jest w tym przypadku. Jedno trzeb dodać malowania piast są po prostu genialne !!
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
kontakt@antidotebikepark.pl
-
- Kontakt:
Re: Re:
Voltage FR 30 z pierwszego rocznika kosztował prawie tyle samo co ramanhp890 pisze:8960zł za samą ramę z damperem. Nie wiem czy za cały rower trzeba dopłacić tylko 540zł, brzmi dziwnie małonopainnogame pisze:W jakiejś relacji z targów podawano cenę 9.5 tyś. za Fuzza

Tą kwotę słyszałem na FB na filmiku z Bike tv.

-
- Kontakt:
Jedno co mnie jeszcze bawi to patrząc, że Soda i Wish są mega tanie ( w sumie w tej grupie ostatnio kiepsko jest z nowościami, bo zastępują je rowery enduro w 33 rozmiarach kół :P ) to są słabo widoczne. Wszyscy w naszym kraju żyją rabatami z Rowerowego. Nie kojarzę innych ram za 3-4tyś. , a ich na żywo jeszcze nie widziałem, bo na przestrzeni lat pojawiają się u nas ramki wart właśnie od 8 tyś. wzwyż. Tylko to są często maszyny osób, które mają prace związaną z rowerami lub mają jakiś rabat, bo tak nikt normalny nie wydał ponad 12tyś. za ramę (nie wnikam czy tak zabójczo kosmiczną dla kogoś, bo za taką kasę to można złożyć bardzo dobry rower). Jak różnice ceny dochodzące do 25% to mało, 2-3 tyś. nie robią różnicy to na forum powinny dominować zupełnie inne rowery,a nie 5 na krzyż
( choć jest nieźle, bo tematy o BigHicie zastępuję teraz chyba głównie Voltage, bo po 3 latach jest do dorwania za sensowne pieniądze). Co ciekawe Dart i NS zagranicą występują w ilościach hurtowych i to na osprzęcie za kilka krotność wartości ramy! U nas pełnią często rolę budżetówek :P

-
- moderator
- Kontakt:
Dokładnie tak jak Guguś wspomniał z ceną ramy
Jeśli chodzi o kompletne rowery nie wiem jaki będzie osprzęt ale ceny:
Fuzz 1 - 11,999zł
Fuzz 2 - 9,599zł
Jeśli chodzi o kompletne rowery nie wiem jaki będzie osprzęt ale ceny:
Fuzz 1 - 11,999zł
Fuzz 2 - 9,599zł
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
Osprzęt jest na ich stronie
Fuzzowi 1 mówię tak, ale 2ce dziękuje bardzo :P
Z innej beczki? Co się stało z nowym fullem do enduro ?

Z innej beczki? Co się stało z nowym fullem do enduro ?