Zjazdówka do 10 tyś - co wybrać

KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Tarkowski na masie? Chyba coś mieszasz ludzi.
Z gówna bata nie ukręcisz.
lordon
Kontakt:

Post autor: lordon »

Z Tarkowskim lub Tarkewskim (tak przynajmniej do niego krzyczeli choć to może nie być on uwzględniając twoje stwierdzenie ;))
Gulczas
Kontakt:

Post autor: Gulczas »

Normalnie musiałem się zalogować :D Nie wierze w to co gościu pisze... Chcesz mieć rower do lansu to kup Summum'a z Fox'em 40, kąt główki jest "odjechany" . Ludzie będą sie oglądać i osiągniesz swój cel, do tego kolorystyka też jest dość charakterystyczna :D
lordon
Kontakt:

Post autor: lordon »

Ja pierdziele. Nie chce do lansu ... Poprostu nie chce sie na nim zabic i nie chce aby wyglądał jak jakis chiński szmelc ... Jak kupujesz sobie np labo to kupujesz dla designu i aby była duża moc ... Tak samo z rowerem ... Kupurkdd dla designu i dla jakości aby sie potem nie zabić ...
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

To kup sobie rower który będzie ci się podobał...
Chyba sam umiesz ocenić czy coś wygląda jak chiński szmelc.
A z takim podejściem że na dobrym rowerze napewno się nie zabijesz to napewno się połamiesz ;)

ZEfiR
Kontakt:

Post autor: ZEfiR »

Ja pierdziele, skoro nie chcesz się zabić to może kup sobie za kilka tysi mega armor i za pozostałą kasę jakiś rower który nawet jak rozjebiesz nie będziesz żałował i kupisz następny. Btw. rower ma jeździć, nie wyglądać ...
Kubuś Puchatek jest panem sieci
nhp890
Kontakt:

Post autor: nhp890 »

ZEfiR pisze: rower ma jeździć, nie wyglądać ...
To akurat nienajlepszy argument, te dwie rzeczy się nie wykluczają - nic w tym złego, chyba każdy lubi mieć ładny rower. Oczywiście stawianie wyglądu na pierwszym miejscu to zły pomysł i z tym się jak najbardziej zgadzam.
GgG
moderator
Kontakt:

Re:

Post autor: GgG »

ZEfiR pisze:Ja pierdziele, skoro nie chcesz się zabić to może kup sobie za kilka tysi mega armor i za pozostałą kasę jakiś rower który nawet jak rozjebiesz nie będziesz żałował i kupisz następny. Btw. rower ma jeździć, nie wyglądać ...
Jego kasa Jego problem, ma specjalnie szukać brzydkiego roweru, bo drogi? Bez sensu :)
pawcisq
Kontakt:

Post autor: pawcisq »

Tak pomyślałem. Przecież używanego tuesa może kupić do 10k. Na np lepszym osprzęcie niż ma seryjnie. Ja, dla przykładu, mam comp 2.0 a zmieniłem przód na idylle rare air, spring na ti, teraz będę starał się zrobić tubeless by zejść prawie kilogram z wagą. Jak poszuka to może znajdzie takiego zmodyfikowanego aby był wart tych 10k jako używka.
ZEfiR
Kontakt:

Re: Re:

GgG pisze:
ZEfiR pisze:Ja pierdziele, skoro nie chcesz się zabić to może kup sobie za kilka tysi mega armor i za pozostałą kasę jakiś rower który nawet jak rozjebiesz nie będziesz żałował i kupisz następny. Btw. rower ma jeździć, nie wyglądać ...
Jego kasa Jego problem, ma specjalnie szukać brzydkiego roweru, bo drogi? Bez sensu :)
ZEfiR
Kontakt:

ok, chyba każdy chce żeby rower jakoś wyglądał, czy to fabrycznie czy wobec własnych upodobań. Nie chodziło mi o to że ma szukać brzydkiego. Ale skoro chce mieć fajny i sie nie zabić to chyba cżęść kasy przeznaczyć na ochronę ciała, no chyba że zamierza uprawiać downhill w czołgu. To zrozumiem :D
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Za tą kwotę każdy rower będzie dobry do zjazdów. A który jest widowiskowy? Kwestia gustu. Sam wybierz sobie rower. To Ty będziesz się na nim woził.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
remas94
Kontakt:

Post autor: remas94 »

Powiem wam że do tej pory nie wiedziałem że rower za 10k może wyglądac jak "chiński szmelc z marketu" haha
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Na DHZ wszystko jest możliwe.

ODPOWIEDZ