Normalnie musiałem się zalogować Nie wierze w to co gościu pisze... Chcesz mieć rower do lansu to kup Summum'a z Fox'em 40, kąt główki jest "odjechany" . Ludzie będą sie oglądać i osiągniesz swój cel, do tego kolorystyka też jest dość charakterystyczna
Ja pierdziele. Nie chce do lansu ... Poprostu nie chce sie na nim zabic i nie chce aby wyglądał jak jakis chiński szmelc ... Jak kupujesz sobie np labo to kupujesz dla designu i aby była duża moc ... Tak samo z rowerem ... Kupurkdd dla designu i dla jakości aby sie potem nie zabić ...
To kup sobie rower który będzie ci się podobał...
Chyba sam umiesz ocenić czy coś wygląda jak chiński szmelc.
A z takim podejściem że na dobrym rowerze napewno się nie zabijesz to napewno się połamiesz
Ja pierdziele, skoro nie chcesz się zabić to może kup sobie za kilka tysi mega armor i za pozostałą kasę jakiś rower który nawet jak rozjebiesz nie będziesz żałował i kupisz następny. Btw. rower ma jeździć, nie wyglądać ...
To akurat nienajlepszy argument, te dwie rzeczy się nie wykluczają - nic w tym złego, chyba każdy lubi mieć ładny rower. Oczywiście stawianie wyglądu na pierwszym miejscu to zły pomysł i z tym się jak najbardziej zgadzam.
ZEfiR pisze:Ja pierdziele, skoro nie chcesz się zabić to może kup sobie za kilka tysi mega armor i za pozostałą kasę jakiś rower który nawet jak rozjebiesz nie będziesz żałował i kupisz następny. Btw. rower ma jeździć, nie wyglądać ...
Jego kasa Jego problem, ma specjalnie szukać brzydkiego roweru, bo drogi? Bez sensu
Tak pomyślałem. Przecież używanego tuesa może kupić do 10k. Na np lepszym osprzęcie niż ma seryjnie. Ja, dla przykładu, mam comp 2.0 a zmieniłem przód na idylle rare air, spring na ti, teraz będę starał się zrobić tubeless by zejść prawie kilogram z wagą. Jak poszuka to może znajdzie takiego zmodyfikowanego aby był wart tych 10k jako używka.
ZEfiR pisze:Ja pierdziele, skoro nie chcesz się zabić to może kup sobie za kilka tysi mega armor i za pozostałą kasę jakiś rower który nawet jak rozjebiesz nie będziesz żałował i kupisz następny. Btw. rower ma jeździć, nie wyglądać ...
Jego kasa Jego problem, ma specjalnie szukać brzydkiego roweru, bo drogi? Bez sensu
ok, chyba każdy chce żeby rower jakoś wyglądał, czy to fabrycznie czy wobec własnych upodobań. Nie chodziło mi o to że ma szukać brzydkiego. Ale skoro chce mieć fajny i sie nie zabić to chyba cżęść kasy przeznaczyć na ochronę ciała, no chyba że zamierza uprawiać downhill w czołgu. To zrozumiem