http://hoot.dvs.pl/
nie mam nic do napisania patrzcie i podziwiajcie a przy okazji czy są jakieś chętne osoby na wyjazd od zakopanego w sobotę z rzeszowa i ogólnie z polski ??? jak coś to gadać gg1053545
Kupie rame full dh/fr gg1053545 e-mail: pershing2@o2.pl
wiekszasc jest ochydnych :/ ale co poniektore sa w miare ladne ... tylko jak by nie uzywaly tyle tej tapety na morddy ... ja nie wiem jakas nowa na wyglad jak lalka barbi ?? zupelnie jak wsrod rowerzystow jest teraz moda na street
ja bym pojechal ale Michał_rz nie bedzie zachwycony moja obecnoscia... a pozatym ja bym bal sie latac po tych wszystkich trsach z moim amorem ... ja sie juz boje jezdzic z tym amorem... dobijam go na plaskim rekoma :/
to trzeba miec automatyczna bokade tych zasranych okienek jak ja :)) i delektowac sie dowoli... tylko zeby jeszcze bylo czym :D
niektore sa ladne, inne bylyby ladne gdyby nie mialy plastikowego pudelka na twarzy. panny w stylu "Śmignij i Zapomnij"
Plastic Generation - ot co. Jak macie dresy albo jestescie flusiami we wloskich cwaniakach, stanowicie dobry przyklad bycia trendziakiem lub innym japiszonem, opalacie swoje piekne ciala na solariach, nie macie ani jednej blizny na ciele no i co najwazniejsze - GOLICIE NOGI - to te panny sa dla was ;)
One sa jak uzywane samochody - zaczynasz z nia byc, nowosc dla ciebie, ale masz te parszywe wrazenie czy przekonanie, ze juz ktos tym jezdzil :P
[quote="Rufus"]brunetka fajna :D
ale zaiste z tapeta przsadzily[/quote]
hehe Rufus chodzi Ci o pania ze zdjecia nr 16 ???
jesli tak to mamy podobny gust :P naprawde jest cudowna :D
Nio to wlasnie o pop up kilerze mowie, raz ze nie nawidze miec syfu w kompie, im mniej czegokolwiek tym lepiej, tym bardziej ze mam manie szybkosci i wydajnosci pc'ta
Dwa ze wlasnie nie chec mi sie ciagle tej opcji wlaczac badz wylaczac, bo jest sporo stron ktorych pop upy chce ogladac.