[Barlinek] Szukam ludzi z mojego miasta i okolic

neejm
Kontakt:

[Barlinek] Szukam ludzi z mojego miasta i okolic

Post autor: neejm »

Witam

Na wstepie zaczne od lokalizacji Barlinek - male miasteczko liczace okolo 16 tys mieszkancow; okoliczne wieksze miasta - Gorzow Wlkp (ok 27 km) Pyrzyce (ok 35 km)

https://maps.google.pl/maps?client=oper ... CAoQ_AUoAg

Jak wiadomo w Polsce jest mnostwo idealnych miejsc na trasy lecz malo chetnych by je tworzyc; wiekszosc woli korzystac z juz zrobionych.

W okolicy mojego miasta jest na peczki terenu w 100 % nadajacego sie na trasy downhillowe czy freeride'owe . Lecz z kilku bidnych tras pozostala tylko ruina czy nawet wspomnienie.

Ja wychodze temu na przeciw i poszukuje ludzi z mojego miasta lub okolic w celu budowy i wspolnej jazdy.

Kontaktu telefonicznego nie podam, ze wzgledu na to, ze cenie sobie prywatnosc. Mozna pisac na e-mail - neeejm1@gmail.com, badz GG - 6507170.

Zdaje sobie sprawe ze moje miasteczko jest niewielkie ale biorac pod uwage wszystkie niedalekie miasta miesteczka wioski napewno znajdzie sie ktos o podobnych zainteresowaniach.

PS Np pod samym domem, 10 min drogi z buta od centrum, mam dosc dlugi odcinek, w wawozie, nadajacy sie na krotka trase, na ktorym pozostalo jeszzce pare zjechanych hopek. Tak wiec potencjal jest tylko trzeba chetnych.
ODPOWIEDZ