no wiec co wy na ustawke pod zygmuntem okolo 12-13?? piszta jak wam pasuje (im wczesniej tym lepiej ;) ) - zakladam topicjuz teraz bo jutro nei mam dostepu do netu i wole juz dzis na pewniaka jechac :D
propozycje to tak
goclaw
jutrzena jak bedzie dupna pogoda
street ogolnie
jakis fr na skarpach czy cus
inne? pisac szybko ludzie co kto i jak :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Pietro Ty przypadkiem nie gadałeś z Kwatkiem (podającym sie czasem za fausta)??? że wpadłbyś do Łomianek??? :> Właśnie w sumie zamiast jechać na gocław moglibyście wpaść na nasze dirty :P Ja zobacze bo jeśli ktoś by do nas wpadał to pewnie zostane w Łomiankach, a jak nie, to jutro wybiera sie ekipa na jutrzene z kamerą to bym sie do nich dołączył.
hnn noze kazora. ale to zoaczy sie na miejscu. pare osob dzis na mase zaczpilem, jak sie uda wycianac to rufus bedzie, ja kamil i pare innyh. tak ze od tej 12 do 13 sie zbieramy i ruszamy gdzies. zakonczyc mozna wielka polewka w jakies piizy (ta na starym odpada bo altanke sprzatnel :( )
to do jutro :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no dobra, to tak zeby nie zakladac nowego topica [choc zapewne ktos to i tak zrobi ;)] moze by jakas ustawka w najblizsza sobotke (06 listopada) jak bedzie pogoda