66 rc3 evo vs boxxer wc
66 rc3 evo vs boxxer wc
Witam mam dylemat co brać 66 rc3 evo 2011 czy boxxera wc 2010 lub 2011.
Jak z pracą który który bardziej czuły i wytrzymały i jak z serwisem boxxera co ile by sie przydał ??
Jak z pracą który który bardziej czuły i wytrzymały i jak z serwisem boxxera co ile by sie przydał ??
Re:
Co za różnica? Wysokość jest bardzo zbliżona, jeśli nie ta samaMaxxisDH pisze:Zależy też do jakiej ramy ma być amorek .
-
- Kontakt:
Ja tez nie lubie ROCKSHOX-a jedynie co jest extra to właśnie RS TOTEM , nie lubię boxxera itd..
W totemie jest sporo gratisów np. w wersji COIL 2x sprężyna ,dodatkowy komplet uszczelek , zestaw do odpowietrzania totema , extra naklejki to wszystko kosztuje uszczelki z 140zł pewnie sprężyna 1 szt pewnie koło 100 zł a są 2 szt aż w zestawie marcok nie daje tyle partsów .
Miałem 66 rcv 2010 i powiem szczerze że totem lepszy jest bez dwóch zdań .
W totemie jest sporo gratisów np. w wersji COIL 2x sprężyna ,dodatkowy komplet uszczelek , zestaw do odpowietrzania totema , extra naklejki to wszystko kosztuje uszczelki z 140zł pewnie sprężyna 1 szt pewnie koło 100 zł a są 2 szt aż w zestawie marcok nie daje tyle partsów .
Miałem 66 rcv 2010 i powiem szczerze że totem lepszy jest bez dwóch zdań .
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Re:
Jest odczuwalna. Sam rok temu wahałem się między rc3 '10 a evo '11 i nie żałuję dopłacenia do tego drugiego. Amor bardzo dobrze trzyma skok i nie nurkuje przy hamowaniu jak starsze rc3. Generalnie pod fr amor rewelacyjny.kostrzu pisze:dużą różnica jest w pracy pomiędzy 66 rc3 a 66 rc3 evo
Chyba że chcesz coś tylko do zjazdu, to może lepiej pasowałby amor z bardziej liniową pracą.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!