Witam zastanawiam się nad kupnem kamerki na rower to 2 modele które biorę pod uwagę sony as30 i go pro 3 proszę o konkretne wypowiedzi na ich temat.
Sony as30 jak na nowy model mogę mieć wersje rowerowa za 1050zł a z go pro myślałem o abonencie w play wersja go pro 3 to BLACK.
Pytanie która lepiej nagrywa , która ma lepszą stabilizacje obrazu ,które maja mocne uchwyty do kierownicy czyli mocno trzymają się np po jeździe w terenie itd.
proszę o + i - kamer rowerowych albo ewentualnie zaproponować coś innego z kamer.
Go Pro 3 vs Sony HDR-AS30 vs ?
Go Pro 3 vs Sony HDR-AS30 vs ?
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Go pro black 3+ czy 3 stare? Bo 3+ podobno baterie duzo lepsza ma, nie pamietam co jeszcze ale kolega twierdzi, ze warto upgrade.
Tak czy siak go pro wygrywa wlasnie dlatego, ze ma dużo dużo dużo więcej opcji mocowania, łatwiej kupić części jak się coś na tripie zepsuje czy nawet pożyczyć od kumpli.
Tak czy siak go pro wygrywa wlasnie dlatego, ze ma dużo dużo dużo więcej opcji mocowania, łatwiej kupić części jak się coś na tripie zepsuje czy nawet pożyczyć od kumpli.
-
- Kontakt:
Powiem szczerze że wersje go pro 3 black z tego co słyszałem ma nagrywanie do nawet 4K ale w praktyce do puki co nie zauważy się różnicy miedzy 4k a full hd bez odpowiedniego telewizora dostosowanego do 4k.
Co do sony to nawet mi się podoba i niby jest lepsze niż go pro powiem szczerze że po kilku filmikach na you tube to nawet widać że sony lepiej nagrywa itd , ale wole zasięgnąć innych opinii .
Co do sony to nawet mi się podoba i niby jest lepsze niż go pro powiem szczerze że po kilku filmikach na you tube to nawet widać że sony lepiej nagrywa itd , ale wole zasięgnąć innych opinii .
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531