Co najpierw kupić Evil Imperial vs. Marzocchi Monster
Co najpierw kupić Evil Imperial vs. Marzocchi Monster
Siema mam problem bo nie wiem co wybrać mam do wyboru ramę EVIL IMPERIAL i amortyzator MARZOCCHI MONSTER mam hajs tylko na jedną z tych rzeczy i nie wiem co kupić bo rama jest rzadko spotykana w sprzedażny a chciał bym poskładać rower na monsterku czy brać monstera i włożyć go do big hita i pytanie do was co najpierw kupić ramę czy amor ?
Re:
99% rzeczy wytrzyma tez 888KillerDh pisze:hardtrial z monsterem dlatego że ten amor wszystko wytrzyma tak samo jak rama

-
- Kontakt:
Re:
Soulforged pisze:Od razu poodkładaj na protezy stawów :P
Haha dokładnie ale maja w najbliższym czasie u nas jakiś bike park budować więc taki pancerniak mi sie przyda i będę miał Old school ' a co do protez to może kiedyś
Re:
masz takie opcje? Też chcę :pKillerDh pisze:zamykam post
Re: Re:
DO parku pancerniak nie jest potrzebny, a z 15m dropów jak nie zabijesz się na ht to i lzejszy full bez monstera by wytrzymał.KillerDh pisze:Soulforged pisze:Od razu poodkładaj na protezy stawów :P
Haha dokładnie ale maja w najbliższym czasie u nas jakiś bike park budować więc taki pancerniak mi sie przyda i będę miał Old school ' a co do protez to może kiedyś
MUSZEL pisze:masz takie opcje? Też chcę :pKillerDh pisze:zamykam post
chodzi mi o to że już mi pomogliście i już nie odpowiadam na wasze komentarze post zamknięty !!!!! pozdro 600
następne dziecko na forum...KillerDh pisze:pozdro 600
Re:
gość nawet nie wie co to znak interpunkcyjny, daj spokój.enigma pisze:Muszel, w moim odczuciu to Ty nie popisałeś się zbyt mądrymi odpowiedziami i na temat. Mógł równie dobrze napisać do widzenia, może tak lubi?
http://www.pinkbike.com/photo/6817841/ tu jest 11 metrów, pokaż nam te 15m które masz u siebie. Jak już kupiłeś ramę to nie pakuj bezsensownie cięzkiego i starego monstera, skoro musi być 2 półkowy amortyzator to szukaj jakiś 888, nie wydasz fortuny na starszy model a w miare to się zgra. A najlepiej jakieś 66 czy totema, ale z własnych doświadczeń wiem, że sztywniak i duży amortyzator to nic fajnego. no ale Twoja kasa Twój rower.
Bez sensu jest kupować taką drogą sztywną ramę.
Zostaw sobie tego bighita którego masz i szukaj amora w stylu 888, ale w sumie to też jest bez sensu skoro mówisz że u was nie ma tras dh.
Pod Fr to wolałbym sprzedać tą ramę którą masz, dołożyć te pieniądze które masz, kupić jakiegoś Scoota Voltage albo Wisha, a potem polować na amor typu Domain, Totem, Liryk, 66 albo 55 2010+
Zostaw sobie tego bighita którego masz i szukaj amora w stylu 888, ale w sumie to też jest bez sensu skoro mówisz że u was nie ma tras dh.
Pod Fr to wolałbym sprzedać tą ramę którą masz, dołożyć te pieniądze które masz, kupić jakiegoś Scoota Voltage albo Wisha, a potem polować na amor typu Domain, Totem, Liryk, 66 albo 55 2010+