Napinacz Band Arties-polski Roox

q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

a po chol.ere wyciagasz, temat z kwietnia??
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Czym sie roznia drozsze napinacze od tanszych??? Jakoscia alu, dokladnoscia wykonania, estetyka, jakosc pracy i regulacji. Niech mi ktos powie, ze PM Socho jest taki sam jak MRP 2, tylko nie ma dziurek w rockringu to udusze...
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

to zacznij mnie dusic. Pogialem juz na wszystkie mozliwe sposoby stare pmsocho z 3mm, a teraz udalo mi sie to samo z 4mm. siedz gotowe do wyslania do Piotrka ale to en moja broszka bo ja sie go pozbylem i teraz sie waham medzy zakladaniem Truvativa Hussefelta 2 a EXU
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

a ty julo zacznij czytac co pisza inni:)
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

sam ten tytul jest powalajacy: "polski roox"

buahahahahahahahahahahaha

kolego NIE MA ZADNEGO POROWNANIA W JAKOSCI WYKONANIA MIEDZY "NAPINACZAMI" BAND A NAPINACZAMI ROOX. widze, ze teraz band-yci zmienili swoja www, i teraz nie ma na niej duzych zdjec tak jak wczesniej, pewnie nei chceili odstraszac klienatow duzymi fotkami tego "czegos" co oni produkuja.
swoja opinei na temat tych napinaczy wyrtazilem juz dawno, na dlugo wczesniej zanim zaczalem robic swoje wlasne, zeby wiec nie bylo peirrdolenia ze robie jaka antyreklame.
ODPOWIEDZ