Naklejki DH-Z, czyli coś co cieszy oko.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
Ronnin pisze:Pany luz.
Nikt nikomu nie karze kupować.
Każe, jak już.Yard pisze:Jeśli wam żal dupę ściska to proszę o nie żalenie się w tym temacie, a poza tym tak jak Ronnin napisał nikt wam kupować nie karze...

Re:
No właśnie nie każdy jest w takiej dobrej sytuacji. Fajnie się mówi z pozycji jak się ma to w zasięgu ręki. A mi się nie chce łazić do grafika i "spinać tyłek" żeby mi zrobił kilka naklejek. Stać mnie dać te parę groszy i nie widzę powodu żeby z tego powodu wsadzać kij w mrowisko i siać ferment.crossfader18 pisze:Gościu nikomu dupy nic nie ściska, to moje spostrzeżenie i w życiu bym nie zamówił czegoś z laserówki sam jestem grafikiem i pracuje w nie małej firmie więc jeżeli bym chciał to mogę zrobić takich tuzinA Ty od razu spinasz tyłek
Jak masz dostęp to zamiast krytykować to trzeba było krzyknąć "pany naklejki mam po 50gr".
sluchajta chyba zaszlo jakies nieporozumienie..
Yard - naklejki mozesz wydrukowac ale nie moge zgodzic sie abyz je sprzedawal. One sa dostepne za friko - jeśli ktos jest chetny prosze o swoje dane na moj adres e-mail i zostana przeslane (zlecilem nowe smycze, wiec wszyscy ktorze napisali do mnie do tej pory dostana za okolo tydzien miłe listy
Jesli chcesz wydrukowac wlepki, to mozesz zrobic to dla siebie lub znajomych, jednak tylko i wylacznie "niedoplatnie".
Yard - naklejki mozesz wydrukowac ale nie moge zgodzic sie abyz je sprzedawal. One sa dostepne za friko - jeśli ktos jest chetny prosze o swoje dane na moj adres e-mail i zostana przeslane (zlecilem nowe smycze, wiec wszyscy ktorze napisali do mnie do tej pory dostana za okolo tydzien miłe listy

Jesli chcesz wydrukowac wlepki, to mozesz zrobic to dla siebie lub znajomych, jednak tylko i wylacznie "niedoplatnie".
Rozumiem wszytki uwagi do mnie, że naklejki nie powinny być sprzedawane, lecz nie drukuje tego sam, lecz w drukarni i jak na razie nie mógłbym sobie pozwolić na rozdawanie (to znaczy mógłbym, gdyby drukarnia nie życzyła sobie takich sum jakie podała). Gdybym drukował je samodzielnie, dałoby radę wysyłać je za free