work.......
work.......
elo.
tyle gadacie ze hajsu na rower nie macie..wienc mam dla was oferte.
a mianowice w miesjscu gdzie pracuje (centrum telemarketingowe) som miejsca wolne do pracy 0 jest rekrutacja.
zarobki moze kosmiczne nie som-5 zł za 1h..... ( plus ewentualnie prowizja od sprzedarzy w wypadq niektóyh projektów) ale zawsze hajisk jest.
praca na 2 zmiany..
mozliwosc doboru godzin.
a jak to wyglonda?
siedzisz z kompem i telefonem i dzwoni sie do ludzisk wciskajonc im kit......
mi sie ta praca podoba...
tak wienc jezeli jest ktos hętny na takie workowanie ..to nieh sie odezwie meilem blind_man@tlen.pl
albo gg -3877395
do pracy minimum to 18 lat
najlepiej studenci..
a miare z głowom na karq -potrafiący sie wysłowic i w miare inteligentni :)
tak wienc...jak by co walic..
pozdro
trza se pomagac nie?
tyle gadacie ze hajsu na rower nie macie..wienc mam dla was oferte.
a mianowice w miesjscu gdzie pracuje (centrum telemarketingowe) som miejsca wolne do pracy 0 jest rekrutacja.
zarobki moze kosmiczne nie som-5 zł za 1h..... ( plus ewentualnie prowizja od sprzedarzy w wypadq niektóyh projektów) ale zawsze hajisk jest.
praca na 2 zmiany..
mozliwosc doboru godzin.
a jak to wyglonda?
siedzisz z kompem i telefonem i dzwoni sie do ludzisk wciskajonc im kit......
mi sie ta praca podoba...
tak wienc jezeli jest ktos hętny na takie workowanie ..to nieh sie odezwie meilem blind_man@tlen.pl
albo gg -3877395
do pracy minimum to 18 lat
najlepiej studenci..
a miare z głowom na karq -potrafiący sie wysłowic i w miare inteligentni :)
tak wienc...jak by co walic..
pozdro
trza se pomagac nie?
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
Nie wypowiadam się na wszystkie tematy... ale ten to mnie powalił. Akurat wiem jak wygląda rynek pracy i wiem ilu znajomych jej nie może znaleźć!! I teraz taka akcja... koleś pisze, oferuje miejsce za 5 PLN a pierwsze kilka postów to piszące PAŁY, które go za wiadomość jebią!! :/ Ja walę... do razu widać kto ma głowę na karku, a kto 11 latek i rodziców z forsą i jedwabnych rączek sobie nigdy nie pobrudzi!! KURWA!!
Pozdro dla Blind a wszystkim sceptykom tejże wiadomości ****!!
Pozdro dla Blind a wszystkim sceptykom tejże wiadomości ****!!
...24"...
-
- Kontakt:
No i **** ze bledy robi ja pierdole. Kurwa ktos do was rece wystawia a wy do niego z tasakiem. To forum jest coraz bardziej zjebane, zamiast sie odstresowac albo dowiedziec czegos ciekawego to sie tylko wkurwiam jak tu wchodze....
Sam przy pisaniu tego zrobilem pare literowek ale zeby sie mnie zaden ,,EXPERT,, nie czepial to je poprawilem....
Sam przy pisaniu tego zrobilem pare literowek ale zeby sie mnie zaden ,,EXPERT,, nie czepial to je poprawilem....
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike