Dokładnie tak, potem jeszcze Twoim rodzicom ukradłem auto oraz zaje*@!$m Ci złoty zegarek.
Nie moja wina, że Ty będąc w podstawówce nie rozumiesz co piszesz...
Wracając do tematu: nikom:
Gdzieś w czeluściach swojej skrzynki masz ode mnie wiadomość
Yard-korzystasz w celach komercyjnych z loga stanowiacego wlasnosc innej Osoby,pomimo iz ta Osoba wyrazila odmowila Ci udzielenia zgody na takie wykorzystywanie jej wlasnosci.
Sprzedajesz naklejki na fb pod wlasnym imieniem i nazwiskiem i licz sie z tym,ze Wlasciciel znaku moze podjac kroki prawne w celu uzyskania oplaty za korzystanie z loga.
Nie opuściła progu, bo co?
Nawróciłeś się i nagle przypomniało Ci się o słowach Nikoma?
Czy nie było po prostu ofert kupna?
Ogłoszenie dalej jest na FB niejaki Przemysław P.(nie podam pełnego, bo jeszcze mnie zaskarżą choć FB, jest forum publicznym, ale z odrobiny kultury na razie nie podam, ot i już)
Między tymi dwoma rzeczami jest różnica koleś...
Mój drogi, ogłoszenie wisi gdyż nie mam czasu po wszystkich grupach i usuwać postów.
Poza tym mam wrażenie, że masz żal iż naklejek nie dostałeś, z tego względu będziesz się teraz mnie czepiał?
Jak Ci ciśnienie rośnie to wyjdź na rower, kobite sobie znajdź czy coś, może Ci ulży...
Przepraszam, ja tutaj tylko szukam sprawiedliwości. Żalu nie mam mieć o co, bo nawet o naklejki nie zabiegałem. Gdybym nie napisał zapewne posta, ogłoszenia byłby by aktualne zapewne dalej. Nie znoszę chamstwa, a to co zrobiłeś to chamstwo i już. Przyznaj mi rację i jak wyżej napisał KubaLa trzeba znaleźć rozwiązanie problemu. Moim zdaniem powinniście to sobie wyjaśnić na PW/Mail i napisać po wszystkim co z Nikomem ustaliliście. Robi się powoli spam, a o przecież głównie sprawa pomiędzy wami obojga.