Biedny Altus :(
Guzior co ty odpierdalasz ze dopiro ze zdjecia dowiaduje sie o tobie??!! Jutro o 11 wpadnij do Parku na chrzastowce (kolo szpitala) to powymiatamy na 30 cm hopach... Nawet z fumflem wyskrobalismy malego doubla i stolik dlugi na metr. Jak nie wpadniesz a spotkam cie na miescie to tak ci dopierdole... ;)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
:D
wchodze na forum po xx dniach nieobecnosci i jakie zmiany :) nie ma juz przeplatania ******* z sensownymi komentami, sa tylko te pierwsze :) forum sie rozwija widze, good :)
a to ja moze przeniose sie do innej grupy, teraz pierdo le forum, jezdze :)
co to tematu, altus troszke nie za bardzo do dropow, moj kumpel z braku kasy kupuje co ilestam tygodni nowego... altus ma slaba sprezyne i to najwiekszy problem, sztywnosc prawie nie istnieje. a jak zrobic napinacz/skrocisz lancuch to bedzie sie eksploatowac 5x szybciej i jebnie w jakis sposob ( widzialem jak sie rozlatywal w proch, jak sie w szprychy wkrecal, roznie ). zalezy tez jakiego masz, czy z krotkim czy z dlugim wozkiem? wymien na krotki, najlepiej cos porownywalnego do sory chociaz, zaloz skiny i koniecznie przykroc lancuch.
... warto tez pocwiczyc technike dropowania... :]
wszystko powyzsze IMHO :)
wchodze na forum po xx dniach nieobecnosci i jakie zmiany :) nie ma juz przeplatania ******* z sensownymi komentami, sa tylko te pierwsze :) forum sie rozwija widze, good :)
a to ja moze przeniose sie do innej grupy, teraz pierdo le forum, jezdze :)
co to tematu, altus troszke nie za bardzo do dropow, moj kumpel z braku kasy kupuje co ilestam tygodni nowego... altus ma slaba sprezyne i to najwiekszy problem, sztywnosc prawie nie istnieje. a jak zrobic napinacz/skrocisz lancuch to bedzie sie eksploatowac 5x szybciej i jebnie w jakis sposob ( widzialem jak sie rozlatywal w proch, jak sie w szprychy wkrecal, roznie ). zalezy tez jakiego masz, czy z krotkim czy z dlugim wozkiem? wymien na krotki, najlepiej cos porownywalnego do sory chociaz, zaloz skiny i koniecznie przykroc lancuch.
... warto tez pocwiczyc technike dropowania... :]
wszystko powyzsze IMHO :)
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
wiesz co pedro.. .zasmuciles mnie. dluuugo skladalem moj rowerek do streetu ,dualu, trialu dh i lekkiego fr, a tyi teraz mi uswiadomiles ze moja fura nie ma jeszcze siusiaka! chcialem sie zapytac ile kosztuje sredniej dlugosci siusiak i czy trzeba sprowadzac go z wloch. nie bylo przypadkiem siusiakow na mk bike?
aha, i jeszcze jedno. Jaka firme polecacie? myslalem czy nie poszukac jakiegos rst ale zrezygnowalem bo pewnie sa z elastomeru i sie gna.
prosze pomozcie! zalezy mi na siusiaku na wielowpust.
na szczescie moj rower jest przynajmniej niski!
=)
aha, i jeszcze jedno. Jaka firme polecacie? myslalem czy nie poszukac jakiegos rst ale zrezygnowalem bo pewnie sa z elastomeru i sie gna.
prosze pomozcie! zalezy mi na siusiaku na wielowpust.
na szczescie moj rower jest przynajmniej niski!
=)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.