palenica

misiekmisiu
Kontakt:

palenica

Post autor: misiekmisiu »

Witam.
Chciałbym się zapytać jak wygląda trasa ustroń - palenica widok z szczytu jak i z dolu w lato generalnie zdj tras jakieś aktualne headcam'y i ile jest tras z tego co wiem ma być 8 tras niewiem czy są skończone, jaki jest tam poziom trudności ?
Pozdrawiam misiekmisiu :).
bartson
Kontakt:

Re: palenica

Post autor: bartson »

trasy na dzisiaj były 2- które można nazwać trasami czarna + coś poniżej czarnej z Ns-ami 3-cia trasa w przygotowaniu.Reszta do likwidacji.
bartson
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Możesz rozwinąc? Czemu maja likwidowac?
bartson
Kontakt:

W takim sensie,że już przy nich nie pracują-nic nie poprawiają bo tworzą inną trasę. Na ich facebooku poczytaj o prognozach na kolejne trasy. tu masz cytat:"Szymon Ice bylem wczoraj ale troche sie rozczarowalem palenicą... Robicie nowa trase i to jest super, macie nowe rowerki, organizujecie zawody... Jednak stare trasy - buczki, stoliki, boczna od stolikow nie ruszone od zimy... wszedzie lisci tyle ze trasy w ogole ...

BikePark Palenica Szymon Bardzo cie przepraszamy. Jednak gdybyś nie zauważył początkiem sezonu ogłosiliśmy ze postanawiamy przebudować cały Bike Prak Palenica trasy o których piszesz nie są przygotowywane z takich względów iż zostaną one zupełnie zlikwidowane na rzecz nowych budowanych już w innej technologi. Więc prosimy daj nam trochę czasu a Palenica stanie sie znów twoim ulubionym miejscem."
bartson
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

O, dzięki za info, bo mi to jakoś umknęło.
bartson
Kontakt:

A może był ktoś ostatnio na stożku jak tam a-line itp jest coś oprócz pucharówki?
bartson
rycu
Kontakt:

Post autor: rycu »

Na stożku wszystko przejezdne, byłem wczoraj. A-line chyba się jakoś nie zmienił względem zeszłego roku.
ODPOWIEDZ