Hopy SGGW
Hopy SGGW
Witajcie, mam pytanie z czystej ciekawości, otóż kojarzę że jeszcze parę lat temu na skarpie za SGGW były dość spore hopy (nie chodzi mi o stajnie), ale teraz nie ma po nich ani śladu. Kojarzy ktoś może czemu je rozebrano?
Hmm... o których hopach myślisz? O tych na skarpie pod stajnią i kortami tenisowymi?
To jeżeli nie rozebrali ich od zeszłego wtorku, to jeszcze są
Są tam 3 hopy ze stolikami oraz skupisko 5-6 hop z gapami (jedna o ile dobrze pamiętam ze stolikiem). Jest nawet ze 2 metrowy drop.
Widuję tam często małolatów (nikogo nie obrażając, ale odnosząc do mojego wieku z 3 z przodu) z łopatami, grabiami i miotłami, którzy starają się ogarniać miejscówkę.
Jak nie możesz tam trafić to podeślę koordynaty, co byś dotarł bez problemu
To jeżeli nie rozebrali ich od zeszłego wtorku, to jeszcze są

Są tam 3 hopy ze stolikami oraz skupisko 5-6 hop z gapami (jedna o ile dobrze pamiętam ze stolikiem). Jest nawet ze 2 metrowy drop.
Widuję tam często małolatów (nikogo nie obrażając, ale odnosząc do mojego wieku z 3 z przodu) z łopatami, grabiami i miotłami, którzy starają się ogarniać miejscówkę.
Jak nie możesz tam trafić to podeślę koordynaty, co byś dotarł bez problemu