nowy rower
nowy rower
mysle o zakupie jakiegos fulla do tej pory jezdzilem na rowerze rodzimej produkcji grand i chcialem zapytac czy trudno mi sie bedzie przesiasc na fulla i przyzwyczaic do tego rowerku??
A i chcialem zapytac czy na bikach jezdzicie sami czy macie jakiegos kompana?Jesli sami to jak radzicie sobie z samotnoscia podczas brykania na biku
A i chcialem zapytac czy na bikach jezdzicie sami czy macie jakiegos kompana?Jesli sami to jak radzicie sobie z samotnoscia podczas brykania na biku
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na fullu jezdzi sie znacznie bardziej komfortowo... Wiadomo oczywiscie dlaczego. Jest tez troche bezpieczniej bo tylne kolo zadko kiedy odrywa sie od zimi i nie tracisz trakcjii... No chyba ze przy skoku.
A co do jazdy z towarzystwem. Nie wiem jak u was ale tu jak sie jezdzi po szlakach rowerowych jest taka niepisana zasada ze nie jezdzi sie samemu. Chodzi tu oczywiscie o pomoc w razie kraksy...
No i zawsze jest weselej....
A co do jazdy z towarzystwem. Nie wiem jak u was ale tu jak sie jezdzi po szlakach rowerowych jest taka niepisana zasada ze nie jezdzi sie samemu. Chodzi tu oczywiscie o pomoc w razie kraksy...
No i zawsze jest weselej....
Pozdrawiam
M
M
ja to jestem skazany na jazde samemu-jako ze znam samyh xc-owców..oni popierdalajom ze sredniom 30... po 80 km a mi sie nie chce ih gonic:D
tak wienc albo oni czasem zwalaniajom do mego poziomu..albo jezdze sam...muza na uszah i jest git...
ale powiem ci ze lepiej sie jezdzi w grupie -razniej ,weselej,.
tyle ze zazwyczaj niejezdzisz drogom którom bys chciał ----tylko tamtendy którendy oni hcom;p
tak wienc albo oni czasem zwalaniajom do mego poziomu..albo jezdze sam...muza na uszah i jest git...
ale powiem ci ze lepiej sie jezdzi w grupie -razniej ,weselej,.
tyle ze zazwyczaj niejezdzisz drogom którom bys chciał ----tylko tamtendy którendy oni hcom;p
live fast
die young
die young
nowy rower
ja tez jestem skazany na jazde samemu kumpel z ktorym jezdzilem wyprowadzil sie do innego miasta a innych moich kumpli bike nie interesuje :( ale naprawde wydaje mi sie ze lepiej jest jezdzic z kims wieksza motywacja nawet zeby byc lepszym a tak jak samemu jezdzisz to wszystko ci jest obojetne
nowy rower
co mozecie powiediec o tym rowerze
-
- Kontakt: