No więc chodzi o to że chcemy aby w lublinie powstał tor 4x. Ale na to musimy miec zgodę Miasta i chodzi o to że potrzebne jest jak najewiecej osób, które mogłyby się wpisac na liste członków klubu. Musimy założyć klub żeby zacząć cokolwiek załatwiać. Podawajcie imiona i nazwiska a ja Was powpisuje na listę. I jeszcze jedno, ludzie z innych miast którzy rejestrowali kiedyś klub mogliby tu conieco napisać jak to tzreba zrobić do kogo się zgłosić i co dalej załatwić z tym torem. Możecie równiez napisać o bezpieczeństwie na torze czyli co zorbić żeby się nikt nie przywalił i nie zburzył tego. Wszystkim z góry dziękuje
Do tego chyba troche wiecej niz wpisanie imion i nazwisk. Tak mi sie wydaje, bo inaczej moglbys powpisywac swoich sasiadow, albo qmpli z osiedla :) W sumie to chyba i tak tego nikt nie sprawdzi..
o czlowieniu mam babcie na LSM'ie, na remwida wiesz koło kościoła, uczyłem sie na nartach jezdzić na globysie i własnie tak kiedyś myslałem ze mogło by coś tam powstać, jak by sie udało to byłoby zajebiscie
do zalozenia teamu-czyli stowarzyszenia potrzebne jest podanie: imiona, nazwiska, numeru PSL i w wypadku gdy osoba jest niepełnoletnia-zgody rodziców
takze nie wystarczy powpisywac sobie na pale imiona i nazwiska
i musi byc przynamniej 15 osób i rejestrowac to trzeba w sadzie a to niestety trwa okolo 2 miesiecy