12k-17k rower dh/fr + enduro/all

Diter
Kontakt:

12k-17k rower dh/fr + enduro/all

Post autor: Diter »

witam,

po nowym roku chcialbym kupic rower/y. budzet 12-17 tys. chcialbym rower do dh/fr w polsce, oraz enduro na europe. zastanawiam sie czy jakis rower jest wstanie sprostac tym wymaganiom np. soda air ? czy musze kupic dwa. ostatnio zlozylem wish'a ale mowiac krotko nie bylem zadowolony z rezultatow. bez zbednej napinki pytam jak byscie wydali te kilkanascie kawalkow probojac sprostac moim oczekiwaniom.

thx.
Mongolski
Kontakt:

Post autor: Mongolski »

enduro/ fr/ street  www.pinkbike.com/u/mongolski/
Spaced
moderator
Kontakt:

Re: 12k-17k rower dh/fr + enduro/all

Post autor: Spaced »

Diter pisze:witam,

po nowym roku chcialbym kupic rower/y. budzet 12-17 tys. chcialbym rower do dh/fr w polsce, oraz enduro na europe. zastanawiam sie czy jakis rower jest wstanie sprostac tym wymaganiom np. soda air ? czy musze kupic dwa. ostatnio zlozylem wish'a ale mowiac krotko nie bylem zadowolony z rezultatow. bez zbednej napinki pytam jak byscie wydali te kilkanascie kawalkow probojac sprostac moim oczekiwaniom.

thx.
Może rozwiń dlaczego nie byłes zadowolony z rezultatów? Co Ci w tym rowerze nie pasowało zeby Ci ludzie znowu źle nie polecili.

Cube Fritz przychodzi do głowy ale nie wiem jakiego kompromisu miedzy dyscyplinami szukasz.
Hugoo
Kontakt:

Post autor: Hugoo »

https://www.canyon.com/_pl/mountainbike ... tml?b=3510 albo możesz składać Banshee Rune/Darkside lub LifeLine Nano DH.
Diter
Kontakt:

Re: 12k-17k rower dh/fr + enduro/all

Post autor: Diter »

Spaced pisze:
Diter pisze:witam,

thx.
Może rozwiń dlaczego nie byłes zadowolony z rezultatów? Co Ci w tym rowerze nie pasowało zeby Ci ludzie znowu źle nie polecili.

Cube Fritz przychodzi do głowy ale nie wiem jakiego kompromisu miedzy dyscyplinami szukasz.
chodzi mi o to ze wlasnie rower skladany byl z poszczegolnych czesci i wyszlo cos w rodzaju traktora na kolach od formuly 1. dlatego teraz cchcialbym kupic gotowy rower aby miec pewnosc ze bedzie to jezdzic. doradzal mi aktywny uytkownik forum, moze zle sie zrozumielismy, moze zle ktos mi to poskladal... rozstalismy sie w zgodzie i nie chce robic siary. nie mam nic do wisha czy boxera, chodzi o to ze nie stanowilo to sensownej calosci imo. dlatego teraz dysponujac takim a nie innym budzetem chcialbym kupic gotowy/e rower/y.

ps. jestem po kilku drinach i mam nadzieje ze jutro bedzie mozna mnie rozczytac.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ale nie stanowiło sensownej całosci bo? Ciagnik na kołach od formuły jeden? Źle sie jeździło? Dlaczego. Chłopie jak oczekujesz pomocy to weź włóż troche w to energi, a nie że nawet posta na trzeźwo Ci sie na forum nie chce napisać bo to jest tak leniwe, że mi sie we łbie nie mieści.
ODPOWIEDZ