Hasa

kubuś
Kontakt:

Hasa

Post autor: kubuś »

Czy rower firmy Hasa wart jest wydanych na niego pieniędzy?
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

po pierwsze: moj kolega ma w sklepie rowery firmy hasa i nie przypominam sobie zeby byly tam modele do ostrej jazdy (skoki,hopy,street itd)

po drugie:zalezy jaki model, ogolnie sa to rowery gorsze od znanych marek, kumpel nimi handluje juz 2 czy 3 sezony i zadnej reklamacji nie bylo, niektore modele maja plecione kola na tzw sloneczko i szybko sie centruja, w najtanszych modelach kijowe sa amory

po trzecie: najprawdopodobniej hasy juz w roku 2005 nie bedzie, dystrybutor rezygnuje

napisz jaki model cie interesuje a bede mogl wiecej napisac, i do czego ma slyzyc ten bike
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
elot
Kontakt:

Post autor: elot »

zapomnij.
Styleliga - on a highway to hell
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Ja żem widział hase chyba 4 cz 3 coś tam i się fajnie ramka prezentowała wspawki coś odpierdolone w mufie suportu, że wygląda na takie że sie to łatwo nie rozjebie. Nie jeździłem, widziałem na wystawie i ramka nawet spoko.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
blind
Kontakt:

Post autor: blind »

hasa comp 9.0 nawet fajny rowerek z mozo :)
jak za te kaske to spoko bajk
live fast
die young
Xprot

Post autor: Xprot »

stosunek cena jkosc ok ale nei wie m czy to da rade
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

znam jednego typa co miał ramke hasa. padła po dwóch miesiącach:|
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

moj kumpel na tym jezdzi, bodajrze na modelu comp 7.0. ramka sprawia wrazenie solidnej, lecz jak dla mnie jest zbyt dluga, przez co siedzi sie jak na scigaczu. niestety wiele komponentow jest godna pozalowania. amor- mozo vibe r 80mm. jedno z najgorszych gowien z jakimi mialem stycznosc. grt gila to przy tym rarytas! 2 spowalniacze tarczowe- nie bez powodu napisalem spowalniacze, gdyz wiekszosc v-ek z hiperrowerow ma wieksza sile hamowania. okladziny sa metalowe! odtluszczanie, gotowanie, wypiekanie nic nie daje. rowerek ma ladne plaskie szprychy, ktore czesto lubia pekac. lepiej rozejzec sie za czyms innym. odradzam...