Dartmoor Hornet 2014 czy Ns Surge evo 2014
Dartmoor Hornet 2014 czy Ns Surge evo 2014
Siema mam pytanie czy warto kupić Horneta czy lepiej dozbierać na surge i jak z wyczymałośćą owych ram . Jaki amorek polecalibyście tam wsadzić,chodzi mi o skok .Kusi mnie horneta ,tylko nie wiem o co chodzi z tym tylnim trójkątem . Proszę nie hejtować bo jestem nowy.
Ja trochę pohejtuje
Takie trudne słowa jak "owych" znasz, a przecinków, kropek stawiać nie potrafisz? Do tego składnia leży. Pomyśl trochę, nikt broni do głowy Ci nie przykładał podczas pisania tego tematu, nie można było przyłożyć się do jego napisania? Raptem kilka zdań, a odpycha od chęci pomocy - przynajmniej mnie.

Takie trudne słowa jak "owych" znasz, a przecinków, kropek stawiać nie potrafisz? Do tego składnia leży. Pomyśl trochę, nikt broni do głowy Ci nie przykładał podczas pisania tego tematu, nie można było przyłożyć się do jego napisania? Raptem kilka zdań, a odpycha od chęci pomocy - przynajmniej mnie.
-
- Kontakt:
Z wytrzymałością... Wszystko pęka, prędzej, bądź później. Osobiście jeżdżę na Surge 2014 z 180 mm i jest ok, myślę, że ze 160 mm też by było fajnie, mniej niż 160, ani więcej niż 180 bym tam nie wkładał. Jeśli chodzi o dozbieranie... Osobiście wolę Surge i uważam, że warto dozbierać, chociaż jak za stalową ramę, cena jest dosyć wygórowana. Surge jest sporo cięższe od Horneta. Porównaj sobie geometrie obu tych ram i sam zdecyduj co będzie bardziej odpowiednie dla Ciebie, pozdrawiam.