Kolejne padly.... Dirt Jumpery...
przeciez amory dzieli sie na Marzocchi i inne ktore nie dorastaja do marzochow
rock shok - amory do xc tylko boxxer nada sie do jazdy ciezszej
manitu - sherman i dorado reszta do xc
magura- nie ufam wyrobom szwabow
tyle a marzoch sprzety do katowania :) i ciezkiej jazdy
Ja osobiscie nie wierze w pekniecia marzochow na hopach
sam zbieram na DJ i nie zmienie tej decyzji hyba ze na lepszego marzocha
Piecun nie ma oni nawet SUPER MONSTERA 2004r rozwala :) mimo za amor spokojnie moglby byc uzyty do motocykla krosowego
rock shok - amory do xc tylko boxxer nada sie do jazdy ciezszej
manitu - sherman i dorado reszta do xc
magura- nie ufam wyrobom szwabow
tyle a marzoch sprzety do katowania :) i ciezkiej jazdy
sam zbieram na DJ i nie zmienie tej decyzji hyba ze na lepszego marzocha
Piecun nie ma oni nawet SUPER MONSTERA 2004r rozwala :) mimo za amor spokojnie moglby byc uzyty do motocykla krosowego
REVOLTA
-
- Kontakt:
Koshai, ale czego dotyczyl Twoj post powyzej? Nie zrozumialem jego przeslania i watpie, by ktokolwiek poza jego autorem go rozumial.
Plynny metal to umowne okreslenie fajnego kleju, tylko powiedzcie mi, czy nie taniej bedzie zasadzic w otwor srubke na poxipolu szarym? :)
Wspomniany wczesniej klej (metal w plynie) kosztowal jakies 80PLN za kilka ml. Mysle, ze pekajace korony (jesli juz) moga byc przyczyna wadliwego odlewu, jakies zapowietrzenia or something.
Plynny metal to umowne okreslenie fajnego kleju, tylko powiedzcie mi, czy nie taniej bedzie zasadzic w otwor srubke na poxipolu szarym? :)
Wspomniany wczesniej klej (metal w plynie) kosztowal jakies 80PLN za kilka ml. Mysle, ze pekajace korony (jesli juz) moga byc przyczyna wadliwego odlewu, jakies zapowietrzenia or something.
http://tiny.pl/8mm
to jest peknięta korona dj III :P
Mam nadzieje że w modelach 2004 nie będzie takich problemów
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=43596
Mam nadzieje że w modelach 2004 nie będzie takich problemów
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=43596
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
1. Pike sliczny amor i na dodatek prosta konstrukcja ale jak sie nie pojawi prywatny import to bez szans na kupienie bo 2k napewno nie bede mial
2.Sherman jest mocny ale ma slabe bebechy.....................
3.Czyzby Marzocchi popracowalo nad waga na stronie DJ 3 okolo 2300 hehehe
2.Sherman jest mocny ale ma slabe bebechy.....................
3.Czyzby Marzocchi popracowalo nad waga na stronie DJ 3 okolo 2300 hehehe
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
baj romek <- mowi to gosc z malej miesciny ktory jezdzi na poincie z ballisticiem. jezdziles na marcoakch manitach i reszcie!? nie dyskryminuje go za sprzet tylko za wypowiedzi o sprzecie na ktorym nei jezdzil
'rock shok - amory do xc tylko boxxer nada sie do jazdy ciezszej'
a co o psylo powiesz?? moze psylo sl na sztywna os, regulacja 90-125 (chyba) to jest xc?!?! moze dlatego ze lekki? a jakis aki dual, tam rower lekki musi byc. jak dla mnie to do tego amor
'manitu - sherman i dorado reszta do xc' <- jezdizles na dorado? wiesz jaki jest?? a moze dlatego ze tak mowia no i cena jest duza?
'magura' nie ufasz? jezdizles na jakies? bo uwierze. bajkopisarz. skad wiesz ze sie nie nadaja kurde!!
'tyle a marzoch sprzety do katowania :) i ciezkiej jazdy
sam zbieram na DJ i nie zmienie tej decyzji hyba ze na lepszego marzocha.'
wiara wiara kurde... ale foty o fakty co innego. zbieraj zbieraj...
'rock shok - amory do xc tylko boxxer nada sie do jazdy ciezszej'
a co o psylo powiesz?? moze psylo sl na sztywna os, regulacja 90-125 (chyba) to jest xc?!?! moze dlatego ze lekki? a jakis aki dual, tam rower lekki musi byc. jak dla mnie to do tego amor
'manitu - sherman i dorado reszta do xc' <- jezdizles na dorado? wiesz jaki jest?? a moze dlatego ze tak mowia no i cena jest duza?
'magura' nie ufasz? jezdizles na jakies? bo uwierze. bajkopisarz. skad wiesz ze sie nie nadaja kurde!!
'tyle a marzoch sprzety do katowania :) i ciezkiej jazdy
sam zbieram na DJ i nie zmienie tej decyzji hyba ze na lepszego marzocha.'
wiara wiara kurde... ale foty o fakty co innego. zbieraj zbieraj...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja jeździłem na bomberach i pare moich kumpli też. I musze powiedzieć że sie nadają do katowania, ale jak ktos nie potrafi użytkować takiego sprzętu to jest tylko ich. Ale musze sie także zgodzić że bomberyz korona tą co ma djIII 2003 mają tendencje do pekania. Cuż takie życie w modelach 2004 i 2005 te korony są już zmienione i nie słyszałem żeby jakiś bomber z roku 04, 05 pęknął.
A co do tych fotek to nie widać za bardzo tych pęknięć bo nie da sie ich ująć bo są w niedostępnym miejscu ale zapewniam że tam są :P
A co do tych fotek to nie widać za bardzo tych pęknięć bo nie da sie ich ująć bo są w niedostępnym miejscu ale zapewniam że tam są :P
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
-
- Kontakt: