Bike - Co myślicie o rowerku
-
- Kontakt:
cro mo preferuje balet na rowerze ... wiec raczej nei predko cos sie posypie ... zobacz ja mam w miare fajny rower w moim mniemaniu a nie wszystkim musi sie podobac dla jednego jest ******* dla drugiego zajebisty wiec nie mow ze inni nie maja sie czym chwalic ... bo dla jednego taki drag jak twoj to marzenie a dla drugiego v10 z shiverem dc to jest nic wielkiego ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
a co do tamtego tematu gdzie nasmiewales sie z cszyvego ze nie stac go na amora to zauwaz ze amory sa mneij wytrzymale mysle ze ten twoj nie wytrzymal by z 3 miesiace u mnie przy codziennej jezdzie a sztywny widelec nawet jak sie zegnie jest dobry do uzytku
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
a ja napisze to co napisalem w poprzednim temacie:
Masz ******* rower,strone i ryj...
A tak wogole to nie czepiaj sie Cszyvy'ego a nikogo innego z tego forum bo wiekszosc osob stad ciula kase na bike'a sama a nie bierze od rodzicow.Ja na przyklad uciulalem 600zl i kce zmienic amorka ;) (100-130,olej najlepiej jakis marcoch uzywany ;))
Masz ******* rower,strone i ryj...
A tak wogole to nie czepiaj sie Cszyvy'ego a nikogo innego z tego forum bo wiekszosc osob stad ciula kase na bike'a sama a nie bierze od rodzicow.Ja na przyklad uciulalem 600zl i kce zmienic amorka ;) (100-130,olej najlepiej jakis marcoch uzywany ;))
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po **** drugi raz to samo ? tak samo chujowa rama i zdjecia jak i w poprzednim topicu... no ja pierdole, rozumiem ze masz kisiel w majtach bo teraz bedziesz po buły smigał na małym rowerku, ale CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI ?!
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
zmien bombera na rst cape t5 jest mocniejsza i lepsza albo jescze lepiej zamien sie zemna na amory (dwie pulki skok 150mm (hołs tuning) rura gwint na 1" moze ktos na forum lapie o co biega :) )
kolejny dzieciak ktory przeczytal bravo i spodobal mu sie to co robia na rowerze i wyzulil od rodzicow rower :( (kuurwa a jak zjeb rozwoze ulotki po calym miescie bo inaczej kasy nie zdobede
point jest ladniejszy od dragstara (czarny mat jest zaajebisty) i ma poziome haki (singiel najlepszy) a w dragu skazany jestes na przerzutke :(
kurvva a wez zarub na rower praca (ultki, trawniki, jagody,grzyby, pomoc domowa,) a nie bierz kasy od starych pobiegaj troche bo na fotkach wygladasz na troche grubego
Odpirdool sie od kszyvvego bo przyjade do krakowa na rowerze i Ci wpierdoole
kolejny dzieciak ktory przeczytal bravo i spodobal mu sie to co robia na rowerze i wyzulil od rodzicow rower :( (kuurwa a jak zjeb rozwoze ulotki po calym miescie bo inaczej kasy nie zdobede
point jest ladniejszy od dragstara (czarny mat jest zaajebisty) i ma poziome haki (singiel najlepszy) a w dragu skazany jestes na przerzutke :(
kurvva a wez zarub na rower praca (ultki, trawniki, jagody,grzyby, pomoc domowa,) a nie bierz kasy od starych pobiegaj troche bo na fotkach wygladasz na troche grubego
Odpirdool sie od kszyvvego bo przyjade do krakowa na rowerze i Ci wpierdoole
REVOLTA
Buhaha co to jest?? stary dobra nieznam sie na sprzecie (ciota jestem):P ale odrazu amsz 3 rzeczy które go szpecą i wogóle do czeog to służy:P ta taka tarcza przy przednim kole po co jest?? bo ja nigdy czegos takiego nie miałem i niewiem:P a to takie przy kole z tyłu tez niewiadomo po co taki łańcuch jest wtedy długi i lata:P jakies duzo zebatek z tyłu zamiast jednej;p nmo i korba która sie krzywi po niecałym miesiac jazdy:P no i to z przodu z napisem bomber co strzela po jakims czasie uzytkowania!! Drag jak kazdy wogóle nie w moim typie wszyskto alu, przezutki i hamulec przedni odpaaada jak dlamnie!! jedynie co mi sie w nim podoba to czarny DX ale niewie czy malowany czy oryginalny!! END z mojej strony
www.ROMED.pl lamusy!
Hehehe no pamietaj w sklepie zawsze trudno kupic tanio mostek od BMXa:P poszukaj kogos kto ma Bmxa i pogadaj czy niechce sprzedac czy kto ze znajomychj nie ma i kup:P a to jest mostek od mongoosa nie apmietam modelu ale taki prosty kwadratowy bez zadnych zaokrągleń Kozacki:D tak ja dlem koledze dyche i mój stary Fusion (tez od bmxa);]
www.ROMED.pl lamusy!