Tak Puncu recenzja
fachowe, krytyczne omówienie i ocena. Rower spada? Jak to?
Aha o co chodzi. Może nie wiedzieć o co chodzi, bo co chwile jest zakładany temat: rower do dh/fr itp itd. W tym temacie można umieścić wszystkie informacje odnośnie ram HT do fr. Wiem, że rower spada XD i też nie wiem o co chodzi. Rozumiem że po NS bitchu z 2006 nie ma już ram do fr tak? Bo problem polega na tym iż wszystkie tematy odnośnie ram kończą się na bitchach surgeach i hornetach w roku 2011. Fajnie by było odświeżyć temacik.
Edit: Puncu kto Ci ku*** powiedział, że cena ma być za nową. Może być używka. Chodzi tylko o to żeby mieć przekrój w temacie.
Ty tam Big Hita wrzuciłeś w poście czy mi się wydaje XD ?
Nie ma sensu robienie takiego zbiórczego tematu bo ram jest multum, ceny sie zmieniaja w zależności od pór roku.
A co do pierwszego posta. Fakt, przeoczylem że chodzo o sztywne ramy.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Co z tego że były tematy, skoro to było 3 lata temu. Teraz masz co chwilę fr na początek dh na początek. Debile nawet nie użyją googli tylko wala posta za postem. Może dla kogoś kto jeździ całe życie na jednym rowerze to kolejny temat. Moim zdaniem nie masz racji.
No właśnie, nie poszukaja tylko piszą kolejne tematy. I tak samo będzie z tym tematem. Nie wysilą się, tylko wkleją link i zapytają czy dobry.
Wg mnie nie ma sensu.
Dla przykładu jeszcze.
Powstał temat Rower do "X" złotych gdzie można było pytać o rowery za posiadaną kwotę. Czas pokazał, że temat umarł śmiercią naturalną.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Tak. Z ta roznica ze jak popatrzysz na przyklejony watek z ramami z lat 2005-2008 to calkiem niezle sie to czyta. Jest przejrzyscie i bardzo wiele opini na powtarzajace sie modele. No nie wiem czy podejscie do tematu, ze umrze smiercia naturalna to dobry pomysl. Wystarczy to przykleic albo odswiezyc stary temacik usowajac ostatnie komentarze w stylu: chlopaki a ta ramka to...? ;P