Kona shred /marzocchi z1 fr - pomóżcie

Patricia
Kontakt:

Kona shred /marzocchi z1 fr - pomóżcie

Post autor: Patricia »

Witam.
Pisze do was z wielka prosba o opinie.
Mam do kupienia rower na ramie kona shred 2007 z amorem marzocchi bomber z1 fr z 2003 r, przejezdzone dwa sezony, kupiony nowy z wszystkimi papierami za 1300 zl po duuuzej znajomosci.
Chcialam sie zapytac czy juz ktos ma podobny sprzet, jak tak to jakie opinie na temat tej ramy oraz amortyzatora? No i przede wszystkim to bedzie moj pierwszy rower do powazniejszej nauki dh, bo jestem poczatkujaca.
Dzieki z gory za odpowiedzi.
Pozdrawiam :)
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

generalnie rower ten nie nadaje się do DH, albo Ty inaczej to definiujesz.

Moje zapytania:
Gdzie mieszkasz i jakie masz tereny wokół?
Jakie perspektywy na wyjazdy w góry (o ile nie mieszkasz w góry)?
Cały osprzęt roweru, bo za 1,3k to już całkiem w porządku sztywniaka można mieć. Rama ok, amortyzator również nie najgorszy, ale o opłacalności tutaj zaważy reszta części.
Patricia
Kontakt:

Post autor: Patricia »

Mieszkam w Szczecinie. Puszcza Bukowa ma genialne warunki do jezdzenia. Jest sporo tras gdzie mozna polatac. :) W gory no mam troche drogi, ale w przyszlym sezonie wybieram sie na wakacje.
Zdaje sobie sprawe z tego, ze ten rower bardziej jest "stworzony" pod freeride, ale facet od ktorego zamierzam kupic, zaczynal na nim dh, a teraz przerzucil sie na full'a.
A czemu twierdzisz ze, nie nadaje sie pod dh? Z powodu tego, ze jest na sztywnej ramie, czy z innych wzgledow?
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

no więc jak mieszkasz w Szczecinie to faktycznie taki sztywniak może być fajny ;)
ODPOWIEDZ