Bike - Co myślicie o rowerku
tak sie sklada emil ze tacy ludzie jak ty wlasnie zmieniaja to forum w gowno, i nie mow tu ze ludzie mysla ze sa najmadrzejsi z calej wsi. zrozum ze jest wielu typow na tym forum ktorzy sa na 100% o wiele madrzejsi od Ciebie, i to chyba Ty uwazasz sie za najmadrzejszego oraz zobacz kto tu mieszka na wsi...
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=325817 zobacz emil to moj drugi rower jak ci sie podoba ten jest do fr tamten do streetu ten jest ladniejszy ??
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
dajcie spokuj ludzie... mówicie ze drag zły... a nie wpadliscie na to ze niektórych nie stać na lepszą rame!? co!? albo jest nei potzrebna lepsza?! mi jest nei potzrebna lepsza bo jej nei znszce (mało waże bo jakieś 55 kg) wiec cięzko rozwalić a z resztą mnie nie stać na lepsza... Jedyne co mnie w niej sie ni podoba to słabe wzmocnienie główki i to że dużo osób (za dużo) ją ma... i tyle!
odpowiedź na pytanie co to za mostek: mostek zooma jak widać... :/ lepszy nei potrzebny...
odpowiedź na pytanie co to za mostek: mostek zooma jak widać... :/ lepszy nei potrzebny...
Balet on da bike
-
- Kontakt:
Qrwa mać , gdzie sie rodzą takie qrwa downy ???? Powie mi ktoś gdzie ja pierdole i pomyśleć , ze ten niedodupceniec jest z mojego Miasta Qrwa mać Bikerzy ale ten gnoj nam obciach robi .
Do **** weście go qrwa dozywotnio zbanujcie a opropos twojego bika to jest mega ******* poczawszy od ramy skaonczywszy na twoim niedopierdolonym ryju . Powiem krotko i zwięźle to qrwa nie jest jakas "Fundacja Polsat Dzieciom". Wieć ******** na tym swoim smierdzacym ***** i rybami dragu Sruuuu nie ma cie załuz jednego posta jes3e a ci z Maila zrobie jesien średniowiecza ... Żesz ty w morde kopany chwalipieto ****** ....
Sorówka , ale mnie poniosło przez tę jego głupotę :( :[
Do **** weście go qrwa dozywotnio zbanujcie a opropos twojego bika to jest mega ******* poczawszy od ramy skaonczywszy na twoim niedopierdolonym ryju . Powiem krotko i zwięźle to qrwa nie jest jakas "Fundacja Polsat Dzieciom". Wieć ******** na tym swoim smierdzacym ***** i rybami dragu Sruuuu nie ma cie załuz jednego posta jes3e a ci z Maila zrobie jesien średniowiecza ... Żesz ty w morde kopany chwalipieto ****** ....
Sorówka , ale mnie poniosło przez tę jego głupotę :( :[
[]\/[]onGooSe C[]-[]ardLuc[]<
-
- Kontakt:
hmmm... :) w sumie.. wciaga to... jeden napi erdala glupoty... drugi odpowiada wieksze...wkracza ktos madrzejszy... i znowu ***** sie odzywa...
raz! (:D) ze drag i point to ramy... jakie? tanie to ku rwy nedzy... to jest ich zalozenie... jezeli ktos mi wytlumaczy np. emil, dlaczego uwaza ze drag jest syfiasty - bede wdzieczny. bo ja nie wiem... bo ją ma duzo ludzi? no i chu j?! ja smigam na smiesznej ramce do iksce i jakos zyje... jezdze sobie... nie za dobrze ale jezdze... cos tam zeskoczyc, podskoczyc, wyskoczyc umiem... i jak kupie lepszy sprzet zrobie wiecej (i tak sie dziwie ze rama to wytrzymuje) wiec c wy kurwa macie do tych ram? ja akurat zamierzam kupic pointa lub draga? i co? i bede ku rwa pozerem? ja jebie... po drugie... jak ty krołmo złamiesz ten most... :) to zobaczysz jak bedzie kolorowo... mi sie kiere juz zdazylo... zoom to zoom no i pozatym... to troche glupiutki jestes... xprot jak zwykle ojebujesz... - spox, przyzwyczailem sie... a emil ro jestes strasznie fajny wogole? czy gdybym byl kiedys w piasecznie... (o ile mnie tam wpuszcza bo na pomorzu to bieda jest) to moglbym cie dotknac czy cos? bo mieszkasz w takiej bogatej gminie i wogole... taki fajny jestes cholera...
raz! (:D) ze drag i point to ramy... jakie? tanie to ku rwy nedzy... to jest ich zalozenie... jezeli ktos mi wytlumaczy np. emil, dlaczego uwaza ze drag jest syfiasty - bede wdzieczny. bo ja nie wiem... bo ją ma duzo ludzi? no i chu j?! ja smigam na smiesznej ramce do iksce i jakos zyje... jezdze sobie... nie za dobrze ale jezdze... cos tam zeskoczyc, podskoczyc, wyskoczyc umiem... i jak kupie lepszy sprzet zrobie wiecej (i tak sie dziwie ze rama to wytrzymuje) wiec c wy kurwa macie do tych ram? ja akurat zamierzam kupic pointa lub draga? i co? i bede ku rwa pozerem? ja jebie... po drugie... jak ty krołmo złamiesz ten most... :) to zobaczysz jak bedzie kolorowo... mi sie kiere juz zdazylo... zoom to zoom no i pozatym... to troche glupiutki jestes... xprot jak zwykle ojebujesz... - spox, przyzwyczailem sie... a emil ro jestes strasznie fajny wogole? czy gdybym byl kiedys w piasecznie... (o ile mnie tam wpuszcza bo na pomorzu to bieda jest) to moglbym cie dotknac czy cos? bo mieszkasz w takiej bogatej gminie i wogole... taki fajny jestes cholera...
-
- Kontakt:
[quote="-Przemooo-"]http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=325817 zobacz emil to moj drugi rower jak ci sie podoba ten jest do fr tamten do streetu ten jest ladniejszy ??[/quote]
Przemooo te kona stuff ladna. spoko do lekkiego freeride'u ladna i fajny kolor mi sie podoba. nie zwrocilem uwagi na korbe wiec nic na jej temat n8ie napisze. a lubie korby :)
Przemooo te kona stuff ladna. spoko do lekkiego freeride'u ladna i fajny kolor mi sie podoba. nie zwrocilem uwagi na korbe wiec nic na jej temat n8ie napisze. a lubie korby :)
[WariatNH] jestes tak ******* że aż nei wiem... Przynajmnie maiłem się z czego pośmiać no początek dnia :)
a jeśli chesz wiedzieć ****** to Huta to ni kraków... :p
wiec nei mieszkamy w tym samym mieście wiec czemu sie bulwersujesz i mówisz ze to samo miasto! :D
Huta (albo Nowa Huta, jak kto chce) jest osobną wsią...
Mam tam dziewczyne i wiem że to jest dziwne miejsce (Huta)
a jeśli chesz wiedzieć ****** to Huta to ni kraków... :p
wiec nei mieszkamy w tym samym mieście wiec czemu sie bulwersujesz i mówisz ze to samo miasto! :D
Huta (albo Nowa Huta, jak kto chce) jest osobną wsią...
Mam tam dziewczyne i wiem że to jest dziwne miejsce (Huta)
Balet on da bike