najlepszy amor do dirtu- jaki?
najlepszy amor do dirtu- jaki?
no i co powiecie na ten temat. amor ma być przedewszystkim niezniszczalny. szczegulnie interesuja mnie opinie o:
manitou sherman (flik, jumper)
manitou stance flow
RS psylo sl TULIO
magura THOR
chętnie wysłucham urzytkowników tego sprzętu. interesują mnie najczęstsze problemy z tymi amorami. MOZE ZNASZ INNY CIEKAWY AMOR DO DIRTU?
manitou sherman (flik, jumper)
manitou stance flow
RS psylo sl TULIO
magura THOR
chętnie wysłucham urzytkowników tego sprzętu. interesują mnie najczęstsze problemy z tymi amorami. MOZE ZNASZ INNY CIEKAWY AMOR DO DIRTU?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
najlepsze sa sztywne widly a jak amor to cos z malym skokiem i twardy. pamietam ze chyba waldek robil cos takiego jak kit utwardzajacy do dj i wtedy mialo sie 50 mm twardego skoku i byl luksus, przynajmniej jemu sie spoko jezdzilo.
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
Brynów Team rozumiem ze chcesz sie popisac przed ludzmi z forum .....
po 2 nawet jak bym chcial wsadzic monstera na dirt to bym go se wsadzil i moze mi jeszcze powiesz ze nie moge ....
po 3 w slowie dirt myslalem tez o lekkim fr stercie no i jakis dorpach wec trzeba wybrac kompronmis dla tych wszystkich:)
a po 4 sam ***********
zreszt po co taki maly skok lepiej wzac sztywniaka bedzie pancerniejszy:) ale widze ze wlasnego zdania nawet nie mozna wyrazic...
po 2 nawet jak bym chcial wsadzic monstera na dirt to bym go se wsadzil i moze mi jeszcze powiesz ze nie moge ....
po 3 w slowie dirt myslalem tez o lekkim fr stercie no i jakis dorpach wec trzeba wybrac kompronmis dla tych wszystkich:)
a po 4 sam ***********
zreszt po co taki maly skok lepiej wzac sztywniaka bedzie pancerniejszy:) ale widze ze wlasnego zdania nawet nie mozna wyrazic...
Jeżeli mam wkazać amor stikte do dirtu to powiem Manitou Sherman Jumper!
Pi3tr0, złamasie, napisałęś tak: "80 mm to troche malo jak na dirt na street zajebisty al enie na dirt:)", więc nie pi.erdol, że miałeś na myśli FR czy coś tam innego.
A jak dla ciebie freeride i dropy zawierają się w słowie "dirt", to znaczy że jesteś głupi chłopcze.
W pięciu słowach: Nie pieprz jak się nie znasz!
Pi3tr0, złamasie, napisałęś tak: "80 mm to troche malo jak na dirt na street zajebisty al enie na dirt:)", więc nie pi.erdol, że miałeś na myśli FR czy coś tam innego.
A jak dla ciebie freeride i dropy zawierają się w słowie "dirt", to znaczy że jesteś głupi chłopcze.
W pięciu słowach: Nie pieprz jak się nie znasz!
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
-
- Kontakt:
sherman jumper bo: mały skok =mniejsza dźwignia na korone czyli tym samym duzo bardziej wytrzymałe i do tego oś 20mm więc amor jest zajebiście sztywny. jumper ma bardzo twardą sprężyne więc nie będzie przeszkadzać na wybiciach. ja bym Ci polecił jumpera.sam jeżdże na blacku sport ustawionym na 80mm z twardą sprężyną i wszystko jest OK. nicnie trzeszczy itd.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=310053
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=310053